logo

Ужас, тези 3 зодии са истински алкохолици

Ужас, тези 3 зодии са истински алкохолици

Те доста злоупотребяват със спиртните напитки, казват астролозите

Всички знаем, че има хора, които обичат чашката. Да, някои лекари казват, че пиенето с мярка дори е полезно за здравето, но точно тук идва ключовият момент – С МЯРКА!

Не всеки обаче знае кога да откаже следващата чаша с алкохол. Но защо някои хора обичат спиртните напитки повече от другите? Е, според астролозите това се дължи на зодията на човека.

„Има няколко зодии, които обичат да пият повечко. Дори може да се каже нездравословно много. Тя като нищо могат да бъдат описани като алкохолици, тъй като имат нездравословно влечение към спиртните напитки“, казват астролозите.

„Точно три за зодиите, които имат проблеми с алкохола. Тези хора не познават границите си, така че лесно могат да „прекалят“. Прдприемат действия, за които по правило след изтрезняване човек се срамува“, допълват астролозите.

Ето кои са трите зодии, които имат проблеми с алкохола:

Телец
Телци – за тях вечер, в която не пийнат нещо алкохолно, сякаш е изгубена вечер. Любимият им алкохол е виното. 

Проблемът е, че една чаша, а дори и една бутилка не им стига. Те са на принципа – колкото повече, толкова повече. 

Струва си да се отбележи, че Телецът е изключително селективен при избора на алкохол, така че те пият само елитни вина и напитки. Те промениха израза „Най-добрият подарък е книга“ на „Най-добрият подарък е бутилка вино“.

Пет зодии като нищо може да се окажат най-големите алкохолици на света

Везни
Везните не са толкова гурме като Телците. Обичат бира, коняк и уиски. Интересното е, че те са склонни да пръснат куп пари за алкохол. Проблемът при тях е, че след купон с пиене на следващия ден са изключително заядливи.

Представителите на тази зодия са хора, които не се нуждаят от повод за пиене. Ако имат желание да се напият, ще намерят хиляда и една причина.

Понякога жаждата за алкохол се превръща в зависимост, която съсипва живота им: причинява лошо представяне на работа или дори уволнение; поради жажда за алкохол възникват конфликти в семейството и други подобни.

Козирог
Козирозите са друга зодия, която влиза в класацията на пиещите. Козирозите пият по-рядко от Телците и Везните, но лошата им черта е липсата на чувство за мярка. Когато се напият, те са способни на странни, понякога дори нелепи постъпки.

В състояние на алкохолно опиянение те се обаждат на бившите, заблуждават се и могат да кажат нещо неприятно на някого, за което след това трябва да се извиняват дълго време.

Астролозите съветват Козирозите да преразгледат отношението си към алкохола, в противен случай могат да загубят близки, които се чувстват неудобно от това нездравословно желание за алкохол. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гоце

Гоце 13.04.2023 13:18

Не мога да спра да се смея. Този виц сигурно е взет от 254 брой на вестник Стършел, излязла през 1964 г. Аз съм Телец, имам много познати Телци, Везни, Козирози. И почти всички от тях са въздържатели.

Шорката

Шорката 13.04.2023 14:08

Гоцето явно е болен!

Питю Мищова

Питю Мищова 13.04.2023 14:11

2/3 от българите са алкохолици. Както искате го смятайте.

Анти водолей

Анти водолей 13.04.2023 20:35

Рибите също са алкохолици!

многознайко

многознайко 13.04.2023 22:32

Имате много здраве-въобще не е верно и за трите зодии.Аз съм телец останалите около мен-другите две зодии.Иначе си пишете измишльотините.........

anonimen

anonimen 14.04.2023 4:30

mersi za komlimeta podobre alkoholik ot kolkote sterka da ebe basta si

Kol4o

Kol4o 14.04.2023 15:12

Глупости на търкалета

ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ 15.04.2023 7:22

....А БЕ,КОЙТО ПИЕ ЗЛО НЕ МИСЛИ,КОЙТО Е КРАЙ НЕГО ДА МУ МИСЛИ...

Козирог

Козирог 15.04.2023 8:25

Прави са. Миналата година се напих, тази ще пропусна, пък за догодина ще видим.

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА в изтрезвителното

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА в изтрезвителното 06.09.2023 11:38

ГЛУПОСТИ! най големите пияници и алкохолици в изтрезвителното които ни посещават през ден, два са Скорпион, Риби и Рак. Това се отнася и за двата пола.