logo

Внимавайте много с тези зодии, готови са да ви предадат в най-трудния момент

Внимавайте много с тези зодии, готови са да ви предадат в най-трудния момент

Всеки човек сам решава дали да извърши подобен акт, или не. Това зависи от неговите морални ценности и степен на осъзнатост

Има хора, които са доказали приятелството си и знаем, че винаги ще са насреща, когато сме изпаднали в беда. За съжаление има и такива, които в най-тежките за нас моменти проявяват малодушие и ни обръщат гръб.

Всеки човек сам решава дали да извърши подобен акт, или не. Това зависи от неговите морални ценности и степен на осъзнатост.  

Защо когато всичко е наред, хората изглеждат верни и надеждни, но когато се наложи да ви подадат ръка за помощ, ви обръщат гръб? В голяма степен пръст в това има и местоположението на звездите.

Според астролозите има няколко зодиакални знака, които са страшни предатели и егоисти и в критична ситуация никога няма да се замислят на саможертва в името на най-скъпите си хора. Днес от  jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за тези 4 зодии, сред които най-често се срещат хора, способни да ви предадат в най-важния момент. 

Риби

Сред Рибите най-често могат да се срещнат хора, които обичат да се нагаждат. Е, в края на краищата те затова са и Риби - за да търсят къде е най-дълбоко.

Ако мъжът Риби разбере, че влюбената в него дама е изгодна партия, той е в състояние да се престори на влюбен. А за обекта на "желанията" му ще започнат проблеми, с които ще трябва да се справя без чужда помощ!

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Жената Риби пък е в състояние да играе ролята на любящата съпруга на успешен мъж, но само докато той е успешен. Ако нещата му тръгнат на зле, най-вероятно половинката му бързо ще подаде развод. И ще направи всичко възможно, за да го остави без пукната пара. 

Дева

Девите са практични, пресметливи и внимателно обмислят действията си поне със сто крачки напред. В името на печалбата те могат да се "сприятелят" с по-успешен колега, когото тайно ненавиждат. И това ще бъде направено само с цел облага! 

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Заслепен от тази дружба, въпросният колега изобщо няма да заподозре, че Девата се готви да му подлее вода и всичко да остане за нея. А той ще остане с празни ръце! 

Близнаци

Близнаците са великолепни артисти и умеят да се преструват до съвършенство. Те са в състояние да спечелят доверието дори на най-подозрителните хора.

Шесто чувство право в десетката! Интуицията на тези зодии никога не ги лъже

А какво да кажем за близките им, които след това жънат горчивите плодове на своята доверчивост? Близнаците са готови да заграбят и последната им стотинка, а след това да ги изхвърлят на улицата.  

Стрелец

Стрелците са изключително импулсивни и емоционални. Те се уморяват от монотонността и често търсят развлечения навън.

Докато в семейството нещата вървят криво-ляво, те изживяват удоволствието си на два фронта. Но когато нещата загрубеят и проблемите почукат на вратата, бързо си стягат багажа и духват в неизвестна посока.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

djimi

djimi 12.04.2020 18:39

Verno e za strelec otvratitelna zadiq zakopa me kurvata mu do krsyta dobre che bog me spasi