Животът на 4 зодии съвсем скоро ще се промени драстично!

Животът на 4 зодии съвсем скоро ще се промени драстично!

Не се притеснявайте - дори и лошите събития ще имат положителен развой

Казват, че есента е труден момент за хората, но не за всички. Астролозите разграничават няколко зодиакални знака, чийто живот ще се промени тази есен и то главно към по-добро. 

Ако вашият зодиакален знак не е в списъка на онези, които ще видят промени в живота си и промените не биха ви навредили, възползвайте се от духовните практики. Те ще помогнат да променим живота към по-добро и да спечелим увереността, че това е възможно. 

Есента 2019 е време на чудеса, категорични са астролозите.

Преди обаче от jenata.blitz.bg да ви разкрием на кои зодии животът ще се промени тази есен държим да ви припомним, че преди време ви казахме какво за нищо на света не трябва да правите през октомври.

Освен това от jenata.blitz.bg ви предупредихме, че жестока драма ще съсипе живота на три зодии през есента.

Но да се върнем на галениците на съдбата, които трябва да се готвят за куп приятни изненади тази есен.

Още от началото на есента животът на родените под знака на Лъв ще върви нагоре. Отношенията със семейство и с колегите ще бъдат подобрени през втората половина на есента. В любовната сфера ще дойде хармония, така че ще бъде много по-лесно да се търси любовта.

Плутон скоро ще се спре да бъде ретрограден, така че животът на Лъвовете ще започне да прилича на приказка. Тревогите ще ви напуснат, ще се появят хора, на които можете да разчитате. 

Преодоляването на проблемите ще стане по-просто, много непредсказуеми фактори, които накараха Лъвовете да се изнервят ще изчезнат. За вас есента ще придобие положително значение.

Още на 18 септември имаше промяна в сценария на звездите: Сатурн спря да бъде ретрограден. Това е страхотно събитие за представителите на този знак, тъй като тази планета беше в състояние на обратно движение в продължение на няколко месеца.

Тази промяна ще доведе до положителни промени и при Везните, които ще могат да намерят нова мотивация, а непредвидените проблеми ще престанат да ги притесняват със същата честота. 

Животът ще стане по-стабилен и ще работите много продуктивно. В любовта ще настъпи цъфтежът на чувствата. Като цяло есента за Везните ще бъде приятно време за обновление, а не за увяхване.

При Водолеите почти всичко ще се промени, като се започне от изостряне на творческите способности и завърши с обща енергия. Тези хора трябва само да внимават да не общуват с неприятни личности и хора с лоша енергия, както и да се научат да ги разпознават.

Есента на 2019 година и Водолеят ще има много позитивни емоции, късмет и енергия. Представителите на този зодиакален знак ще станат по-настойчиви, страстни, решителни и смели. Част от причината е Сатурн, който ще се отърве от това да бъде ретрограден, но други планети също периодично ще имат положителен ефект върху Водолея. Тези хора няма да останат без внимание.

Последният зодиакален знак, чийто живот се очаква да се промени към по-добро тази есен, е Риби. Те като цяло ще се почувстват доста комфортно през есента на 2019 година, но представителите на този знак трябва да се готвят и за повече промени. Може да приключите ненужна и остаряла връзка. Но ще се усмихнете на късмета в любовта, така че много от вас ще могат да намерят сродна душа.

Големи промени могат да настъпят в мирогледа на тези хора. Тук за съжаление е много трудно да се правят каквито и да било прогнози, тъй като жизнените цели ще бъдат коригирани така, както самите Риби искат. 

Всичко зависи от тяхната самоувереност, от настроението и действията, предприети по-рано. С голяма вероятност можем да кажем, че през есента ще се отвори някаква нова врата в живота на тези хора. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай