logo

Животът на тези зодии през април ще бъде раздиран от огромни любовни проблеми

Животът на тези зодии през април ще бъде раздиран от огромни любовни проблеми

През април не се колебайте за завързвате нови познанства и не отхвърляйте предложенията за срещи. Господарката на 2019 година - земната свиня, е животно, което влияе на всички протичащи процеси, дава възможност на всички зодиакални знаци и особено на самотните да посрещнат съдбата, да подредят живот си и да се избавят от самотата! 

Свинята е общителна и контактна, тя лесно завързва нови контакти и е готова както за флирт, така и за сериозни отношения. Именно по тази причина през април трябва да се подготвите за водовъртеж от интриги, романтични връзки, нови запознанства и любовни приключения. 

Тези, които все още нямат сериозен партньор, трябва да бъдат много активни в търсенето на половинката си, да проявят инициатива и постоянство. Не чакайте подаръци от съдбата! Действайте самостоятелно, правете жестове на човека, когото харесвате, защото може би и той изпитва привличане към вас. 

През април звездите обещават относително спокойствие особено за тези, които вече са семейни. Разбира се, не са изключени малки разногласия и скандали, но... Любовта не може да мине и без такива емоции. 

За тези 3 зодии април ще е повече от кошмарен!

Зодиите, които нямат постоянен партньор, трябва да са много внимателни, защото точно през април съществува най-голяма вероятност да започнат връзка с непознат, който ще се окаже не много порядъчен човек.  

Не забравяйте, че освен с топлина, април ще бъде пълен и с измами, изневери и предателства, затова бъдете много бдителни, не се доверявайте прекалено много на хора, които не познавате добре и с които сте се запознали съвсем скоро.  

Овен

През април всичко в живота ви ще бушува, ще се движи и  често ще се променя драматично. Това ще ви принуди да сте активни, смели, решителни и предприемчиви. В същото време ще ви се прииска повече романтика и нежност. 

Щастието все още е много далеч от Овните, които си нямат втора половинка. Ако искате да подредите живота си, трябва да бъдете по-активни в търсенето на сродната си душа, да се огледате наоколо. Може би тя е отдавна е близо до вас, а вие просто не й обръщате внимание. Запомнете веднъж и завинаги: излишната скромност не само не помага да уредите личния си живот, но носи и вреди и вашето щастие просто ще премине покрай вас. 

Представителите на тези 5 зодии са изключително труди за манипулиране

Семейните Овни ги чакат много проблеми. Вашата непреклонност ще се прояви в пълна сила и ако партньорът ви заеме безкомпромисна позиция, проблемите няма да могат да бъдат избегнати. Помислете върху това! Вероятно ще бъде по-добре да се отстъпите, отколкото да упорствате. 

Телец

За Телците април ще бъде един нелош месец. Готови сте за нови запознанства и малки експерименти на любовния фронт. Звездите обаче не препоръчват да действате много активно, защото все още не владеете ситуацията и можете да допуснете грешка. 

Ако сте необвързани и започнете връзка с някого, е по-добре да я запазите на начален етап, в приятелски отношения, за да видите отстрани какво отношение има този човек към вас и можете ли да разчитате на него в труден момент. След това ще трябва да се замислите и да вземете окончателно решение - готови ли сте да продължите тази връзка, или е най-добре да сложите точка на отношенията си. 

Близнаци

Много нови и интересни неща ще се случат в живота ви през втория пролетен месец. Няма да ви се иска да пропуснете нищо от това, което ще ви поднесе съдбата, но за съжаление времето за най-близките отново няма да ви достига. 

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

В любовната сфера и в семейния живот също ще се случат важни събития и сигурно има неща, които не трябва да оставяте на самотек. 

В края на месеца е възможно чувствата ви да бъдат подложени на сериозен тест. Не е изключено да срещнете интересна личност или нов почитател, заради когото сте готови да забравите за всичко. 

Не са изключени и неочаквани изненади и от най-близкия човек. Тогава ще трябва много сериозно да се замислите какво не е наред с брака ви, каква е вашата вина и какво трябва да направите, за да поправите нещата.

Рак 

Неблагоприятните обстоятелства ще ви принудят да действате по-активно. Ще се наложи да бъдете много решителни, смели и упорити по отношение на партньора си. Въпреки  че ще е по-добре, ако не задълбавате в причините за недоразуменията или конфликтите, а да направите компромис и да възстановите доверието.

За семейните Раци април ще е много емоционален. Може би ще е правилно да се постараете връзката ви да мине на ново ниво, да промените нещо в изискванията и претенциите си. Страстите ще се нажежат в средата на април, след което ще започнат постепенно да отшумяват, а в края на месеца само от време на време ще напомнят за себе си.

Лъв

Април много често е подходящ период за нови познанства, приключения и любов. Звездите обаче съветват да бъдете внимателни и да не допускате излишна настоятелност и агресивност, да не прибързвате с изказванията и заключенията и да се избавите от високомерието си. 

Мъжете от тези 5 зодии могат да превърнат живота ви в истински ад!

Първото десетдневие на април ще е обещаващо за нови познанства, особено ако се намирате далеч от дома си по това време. Новите отношения ще бъдат много интересни и ще отворят пред вас неочаквани перспективи.

Дева

През април ще трябва да обърнете повече внимание на семейството си, да помогнете на партньора си и да разрешите някои негови проблеми.  През втората половина на месеца това може да започне да ви дразни и да предизвика недоволството ви, защото личните ви дела ще се окажат на заден план и ще се наложи да избирате накъде да насочите вниманието и силите си.

Човекът до вас може да започне да проявява недоволство от вашата позиция и поведение, особено ако не му обръщате внимание. Не са изключени и по-сериозни разногласия под формата на семейни скандали с продължение, прерастващи в бурни разпри, в които се налага да изяснявате отношенията си.  

В края на месеца напрежението ще се уталожи и ще се появи възможност да изгладите разногласията. Постарайте се да не прехвърляте проблемите си на плещите на близък за вас човек. 

Везни

През април ви очакват много важни събития, свързани с противоположния пол. Тези, които все още нямат сериозна връзка, да се готвят за интересни запознанства в началото на месеца. Ако пред вас се разкрие благоприятна възможност, не я изпускайте! 

Тези 6 знака са най-големите лъжци на зодиака!

В средата на април семейните представители на този зодиакален знак ги чакат много конфликти и охлаждане на отношенията. По всяка вероятност ви е трудно да приемете гледната точка на партньора си. Трябва да опитате да изгладите сериозните разногласия с разговори. До пълно нормализиране на отношенията и решаване на проблемите едва ли ще стигнете, но поне нещата ще станат малко по-спокойни.

Скорпион

В средата на месеца ще сте заети с решаването на куп различни дела и любовта може да се окаже на второ място или изобщо да не фигурира в плановете ви. За нови запознанства и развитие на връзката най-подходящото време е началото на месеца. През втората половина на април не смесвайте личния живот с професионалните проблеми. 

Тези 3 зодии много трудно прощават, но все пак може да ги спечелите, стига да...

Внимавайте да не влошите отношенията си, защото съществува много малка вероятност да поемете контрола над ситуацията. Не се опитвайте да оказвате натиск върху партньора си и да го подчинявате. Бъдете лоялни и готови да направите компромис. Опитайте се да внесете възможно най-много спокойствие и разбиране във връзката си и бъдете малко по-мъдри. 

Стрелец

През април голяма част от планетите предразполагат към любов, флирт и нови запознанства. Това означава, че ще имате много възможности да се представите в най-добрата си светлина и да станете популярни. Въпреки това е добре да не се държите прекалено лекомислено и самонадеяно. 

Семейните Стрелци са изправени пред реалната опасност всички да разберат за някоя тяхна забежка. Бъдете много внимателни и не забравяйте - колкото по-малко хора знаят за вашите приключения, толкова по-малка е вероятността те да бъдат разкрити!

Внимавайте много, ако имате връзка с някой от тези зодии! Толкова са непоправими, че не заслужават втори шанс!

Третото десетдневие на месеца ще премине спокойно, макар че няма да скучаете. Ако известно време сте се срещали с някой човек и сте разчитали отношенията ви да продължат, а той изведнъж ви е казал, че всичко е свършило, не се разстройвайте! Съвсем скоро ще разберете, че това е било за добро.  

Козирог

През април ще ви е много сложно да разберете любовта. В началото на месеца на думи всичко ще бъде прекрасно и ще върви без проблеми, а с любимия лесно ще се разбирате по всички теми. Дойде ли време за действие обаче, веднага ще разберете, че партньорът ви гледа по съвсем друг начин на много от нещата, които са важни за вас. И ще бъде много трудно да намерите компромис. През втората половина на април общото упорство и отказът от компромиси ще достигнат пределната си точка. 

Април е много подходящ за пътувания, почивка, анализ на отминалия период и планове за бъдещето. Не забравяйте, че по пътя към изпълнението на целите и плановете си, можете да срещнете много препятствия.

Добре е да се поотпуснете малко, за да завържете успешно познанство с противоположния пол.

Водолей 

Както винаги, в разгара на пролетта ще бъдете изключително активни и заети не само със себе си, но и с куп други разнообразни дейности като работа, учене, пътуване и други въпроси. Дали ще намерите време за сърдечните си проблеми обаче, не е ясно. 

Тези 4 зодии са толкова непредсказуеми, че никога не знаеш какво ще ти сервират!

Ако любимият ви е толкова активен, колкото сте и вие и няма нищо против нещата, в които сте се впуснали с главата надолу, ви чака доста добър период, приятно общуване и нови открития. 

През втората половина на месеца се постарайте да не разваляте отношенията си с резки изказвания или прибързани действия. Добре е да не се сърдите на половинката си, ако ви направи забележка, а да я приемете като нещо, което сте научили за себе си.  

Риби

През по-голямата част от април нещата ви няма да се получават, ще стоят на едно място и няма да виждате никаква перспектива. Затова пък ще се радвате на много любов!

Как да се помирим с различните зодии след скандал!

Когато изглеждате свежи и заредени с оптимизъм, се разбирате много добре с противоположния пол. Това важи в най-голяма сила за онези представители на зодия Риби, които все още са без партньор. Затова се възползвайте на макс от благоприятната възможност и очаровайте онзи, който ви харесва най-много.  

Добре е да не проявявате излишен егоизъм и хищнически инстинкти, защото можете да подплашите почитателите си.

Семейните Риби трябва да помнят, че дори и в най-силната връзка могат да се появят пукнатини, особено по финансови причини. Не поставяйте завишени изисквания към партньора си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай