4 женски комплекса, които мъжете обожават!

4 женски комплекса, които мъжете обожават!

Мъжете не са толкова обсебени от външния вид, особено ако вече са пожелали конкретна жена

Жените много често буквално изпадат в истерия, ако забележат няколко излишни грама на бедрата си или недай си Боже - на корема. Мъжете не са толкова обсебени от външния вид, особено ако вече са пожелали конкретна жена.

Решихме да успокоим нежния пол и събрахме топ женските комплекси, които не просто не дразнят мъжете, но и в повечето случаи ги обожават. 

Можете да издишате и смело да отидете на среща.

Стрии
Както вече казахме, за жените този недостатък е много важен. На какви ли процедури не са съгласни момичетата, за да направят кожата си перфектна! Но мъжете единодушно признават, че не се смущават дори от забележими белези по тялото на любимата си жена. Ключовата дума е "любима". Ако човек се интересува само от секс, тук той дори може да изрази изненадата си пред вас, но струва ли си да реагирате на думите на такива герои?

Астролози: 2 зодии ще забогатеят през август

Бенки
Разбира се, ако бенката е много забележима и пречи на живота ви - наранявате я през цялото време - по-добре посетете специалист и разберете дали можете да се отървете от нея. Мъжете практически не реагират на бенки по никакъв начин, освен ако, разбира се, не се открояват значително върху кожата. Но дори и в този случай не трябва да се комплексирате, защото може да се окаже, че изглежда секси.

Височина
Проблемът с растежа е особено сериозен за мъжете - за тях малкият ръст става комплекс, но отново този проблем живее само в главата им. Интересното е, че жените също често имат комплекси заради ръста си, дори и да е съвсем нормален. Не забравяйте, че повечето мъже буквално полудяват по компактни момичета, така че комплексите за височина настрана!

Джей Ло лъсна полугола в секси дантела на 54 г. СНИМКИ

Апетит
Да, жените също имат комплекси, защото ядат доста обилно. По време на среща мнозина поръчват салати и малки десерти по принцип, за да не събудят подозренията на мъжа. Обичайна ситуация? Така че нека бъдем разочаровани. Мъжете се възбуждат невероятно от жени, които ядат с апетит и това, което наистина искат. Захвърлете всички съмнения и смело поръчайте пържола вместо "Цезар"!jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай