logo

Дерматолог разкри най-правилния начин за къпане и ужаси мрежата ВИДЕО

Дерматолог разкри най-правилния начин за къпане и ужаси мрежата ВИДЕО

Интернет потребителите са категорични, че няма как да спазват препоръките й

Дерматолог от САЩ разкри най-правилния начин за къпане под душа и изплаши мрежата. На видеото й, публикувано в TikTok, внимание обърнаха журналистите от The Sun.

На кадрите, публикувани в мрежата, потребителката с никнейм @drdrayzday обяснява, че използването на душ гел по време на къпане изсушава кожата. Тя призовава всички да се откажат от използването на подобни препарати и препоръчва миенето на тялото с обикновена вода.

Одри: Цял живот се къпем неправилно, правим фатална грешка под душа! ВИДЕО

"Губите си времето и парите! Използвайте гела само когато кожата е видимо замърсена!", подчертава тя. 

@dermguru #duet with @drdrayzday just wash the 3 Ps: pits privates and piggies #skintok #dermtok #dermguru #dermatologist I Just Wanna Know - Luke Reeves

Доктор Линдзи Зубрицки записва видео с отговор, в което потвърждава думите на @drdrayzday. Тя се съгласява с твърденията й и съветва хората да се придържат към описания от нея метод за измиване.

Публикацията й стана вирусна и бързо събра 1,4 милиона гледания и 50 000 харесвания. Последователите на Зубрицки обаче не крият недоумението си от отговора на лекарката.

Цял живот се къпем неправилно, правим фатална грешка под душа

"Ще се преструвам, че не съм видял това", "Нямам нищо против да пилея пари, стига да не мириша на лошо", "Ще се къпя с душ гел, независимо дали ви харесва, или не!", "Разбира се, по-добре да смърдя", "Сега знаем, че поне две жени тук миришат лошо", отбелязват възмутено те. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Тошко Африкански

Тошко Африкански 10.04.2022 6:32

Сухо къпане или още африканско къпане, търкаш се само с кърпата, може и с малко пясък за абразив, и може и малко, течна лавандула, за аромат и си като нов.