logo

Лесно и просто екстремно отслабване гарантира минус 5 кг. от теглото ви само за три дни!

Лесно и просто екстремно отслабване гарантира минус 5 кг. от теглото ви само за три дни!

Искате да изглеждате ослепително в новогодишната нощ, но борбата с килограмите ви се струва непосилна задача? Тази статия е точно за вас! 

Днес ще ви предложим няколко метода, с които бързо ще се отървете от излишните килца преди празниците.

Най-простият и ефективен начин, с който ще свалите до 5 кг. само за три дни, се нарича сухо гладуване. През това време не трябва да ядете и пиете нищо. Диетолозите казват, че в първите дни на гладуване организмът активно разгражда мазнините във вода и хранителни вещества. Голяма част от хората, които се подлагат на този режим, твърдят, че не изпитват жажда.

Борбата с досадните излишни килограми може да е проста като детска игра, трябва само да...

Този метод на бърза загуба на тегло не е подходящ за всички хора и когато се подложите на него за първи път, можете да изпитате слабост и главоболие. От друга страна, ако имате достатъчно опит с гладуването, отслабването по този начин е просто и лесно. В продължение на три дни можете да загубите до 4-5 кг от теглото си, категорични са хората, подложили се на сухото гладуване. 

Много ефективен начин за бързо отслабване е и водното гладуване. И тук в продължение на три дни не трябва да ядете нищо, но можете да пиете вода колкото ви се прииска. Изключително полезно е при такъв вид режим ежедневно да си правите клизми. 

Излизането от водното или сухо гладуване трябва да се направи много внимателно, увеличавайки постепенно количеството на приемана храна. Най-добре е захранването да става със салати или зеленчукови супи. 

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Ако по време на гладуването ви измъчва силна слабост и главоболие, можете да изпиете чаша топла вода, в която сте разтворили лъжичка мед и няколко капки лимонов сок. 

Ако не можете да се подложите на такъв строг режим по медицински причини, можете да отслабнете бързо и с помощта на диети. Храните, които приемате, трябва да съдържат минимално количество калории. Изключително подходящи са сокчетата от моркови и ябълка. В 200 грама такава смес се съдържат 100 калории, а ежедневната калорийност на тази диета е едва 600 калории. 

Меню за диета "5 кг. за 3 дни" (екстремно отслабване)

Шест пъти дневно пийте чаша сок от пресни моркови и ябълки (50 на 50). Друга храна не трябва да се приема. Водният режим при тази диета не е ограничен. Желателно е да приемате не по-малко от 1,5 литра вода дневно. 

Докато спазвате диетата, е добре да не се преуморявате. Масажът и плуването ще подпомогнат отслабването. Режимът не се препоръчва за хора с хронично заболяване на червата.

Минус 5 кг. за 3 дни с кефир

Много проста и ефективна диета за бързо отслабване с кефир. Позволява не само да отслабнете, но и да изчистите организма си от токсини и шлака. Другото й преимущество е простотата. Няма да ви се наложи да купувате екзотични продукти, нито да съставяте меню. Единственото, което ви е необходимо, е 1-1,5 литра обезмаслен кефир дневно. Количеството се разделя за 5-6 приема и се консумира без захар. Ако възникне чувство на силен глад, може да добавите към "менюто" си няколко не много сладки плодчета, най-добре е това да са ябълки. 

Диетата се спазва в продължение на три дни. Добре е през това време да пиете много вода - най-малко по 1,5 литра дневно. Калорийността на този режим при употреба на 1,5 литра кефир (1%) е 600 калории. Това ще ви позволи за 3 дни без проблеми да свалите 5 кг. 

Диетата на балерините

Можете да отслабнете бързо за 3 дни и с млечна диета със зелен чай, с шоколадова диета. Можете и сами да си съставите диета за 3 дни, в който е включен един нискокалориен продукт. Най-важното правило е да не приемате повече от 500-600 калории дневно. 

Постепенното увеличаване на обема и калорийността на продуктите след края на режима са залог, че изгубените килограми няма да се върнат отново. 

Сбогувайте се бързо и лесно с излишните килограми с тази проста ябълкова диета!

Най-важното, което трябва да запомните: преди да решите да се подложите на някой от методите, които ви предложихме, задължително се консултирайте с лекар! /jenata.blitz.bg

Коментирай

mehmed_me82@abv.bg

[email protected] 19.02.2019 16:04

mehmed_[email protected]