logo

Младоженецът на Джейн я заряза защото е дебела, а днес тя изглежда като истинско Барби СНИМКИ 18+

Младоженецът на Джейн я заряза защото е дебела, а днес тя изглежда като истинско Барби СНИМКИ 18+

Героинята от нашата история е преживяла истински катарзис, след като мъжът й я е зарязал заради наднорменото й тегло

Има редица мъже, които стават мотивация за жените. За тях нежният пол се стреми към по-добри промени. Но има мъже, които не искат жените им да се променят и ги приемат такива каквито са.

Героинята от нашата история е преживяла истински катарзис, след като мъжът й я е зарязал заради наднорменото й тегло. 

Джейн винаги е била пълничка и не е намирала сили да се справи с наднорменото си тегло. Тя е срещнала Том, който се чувствал удобно с недостатъците й. 

Двойката имала много спокойни отношения. Том и Джейн не ходели на места за забавление и постоянно седели вкъщи, гледайки филми и хапвайки вкусотии пред телевизора. 

Том и Джейн щяха да се оженят и дори определиха датата на сватбата. Но само няколко дни преди тържеството Том внезапно напусна Джейн. За нея това е огромен удар. В началото Джейн изпаднала в тежка депресия и кантарът ударил 110 кг. 

В един момент момичето разбрало, че това не може да продължи и че спешно нещо трябва да се промени. Тогава Джейн започнала да полага всички усилия, за да отслабне и две години работи усилено върху това. И скоро първите резултати станаха забележими. За този период момичето успя да свали цели 60 килограма.

Джейн започна да се движи много и посвети цялото си свободно време на тренировки във фитнеса и строги режими и диети. 

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Днес тя е благодарна на Том, че я е напуснал, защото това й е послужило като истинска мотивация в живота. 

Джейн се превърна в много тънка и красива дама, която има атлетична фигура. Със сигурност би било жалко за Том, че е загубил такова момиче. Но няма връщане назад.

4 глупави правила, които зрелите жени трябва да забравят СНИМКИ

Джейн отдавна е намерила избраник и дори вдигна шумна сватба с него. Новият й съпруг е дългогодишният й близък приятел Крис. Двамата се познават от училище.

И той е бил изненадан от дръзката промяна във външния й вид. Джейн винаги се е различавала от връстниците си по наднорменото си тегло.

Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала

Крис е просто благодарен на съдбата, че му е поднесла такава изненада. Сега мъжът също трябва да работи усилено върху фигурата си, за да бъде достойна половинка за Джейн./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!