logo

Ретро прическа от 90-те години ще е хитът на лято 2022 г. СНИМКИ

Ретро прическа от 90-те години ще е хитът на лято 2022 г. СНИМКИ

Постигането й е малко трудоемко, но фризьорка сподели лесен начин, че и траен

Всяко ново нещо е добре забравено старо – това правило сякаш важи с пълна сила за модата и тенденциите за красота. За доказателство от jenata.blitz.bg припомняме, че преди време стана ясно, че ретро прическа от 60-те години на миналия век ще е на мода през 2020 година.

Човек би си казал – добре, ще го преживея. Е, да, ама не. Машината на времето сега ни отведе до 1990 година. Или поне според американската фризьорка Джорджия Трод.

„Това лято на мода ще е прическа от 90-те години на миналия век. Доста жени имат проблем с направата й – дори и аз самата. Но има и лесен начин да постигнем тази прическа и да сме супер модерни“, казва коафьорката.

Фризьорката сподели, че е отрязала косата си до дължината на ханша и след това започнала активно да я навива на модерни този сезон къдрици. 

Според Трод, тя е опитала много стилизиращи продукти и редица преси, маши и какво ли още не, но нито един от тях не й е помогнал - след известно време кичурите се изправяли от само себе си.

„Изпробвах т. нар. „горещо къдрене“. Ефектът е УАУ! Препоръчвам го! 

Сега се радвам на красиви и стилни къдрици. Да, прическата е малко ретро, но пък сега е отново на мода, а да не говорим, че винаги някоя и друга къдрица в косата на цената създава усещането за красота, лекота и романтика“, допълва фризьорката. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай