logo

Възможно е: Как да сме уникално красиви без ботокс

Възможно е: Как да сме уникално красиви без ботокс

В този случай ще трябва да промените някои навици, разкри ендокринолог

В наши дни има много възможности за експресно подмладяване. Като започнем от всякакви скъпи кремове и стигнем до инжекции за красота.

Оказва се, че има и друг начин – по-добър и по-мъдър.

В този случай ще трябва да промените някои навици.

Как да бъдем млади и красиви без ботокс разкри ендокринологът Диляра Лебедева.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

Променете хранителните си навици 

Според Лебедева трябва да ходите по-рядко в ресторанти и кулинарни заведения, тъй като само храната, която сами приготвяте, със сигурност ще бъде качествена.

Вечерята в кафене или закупуването на готова храна в магазин трябва да бъде изключение, а не правило. Ендокринологът също посъветва да дъвчем старателно храната. Това улеснява усвояването на съдържанието от стомаха, което означава, че спестявате солна киселина, жлъчка и ензими.

Потете се повече 

Звучи странно, но именно с потта се отделят токсините от тялото. Така че си струва да използвате естествена система за почистване. Можете да се занимавате със спорт, да отидете на баня, сауна или просто да гребете листата в страната. Интимността също е добра.

Клякайте

Това просто упражнение ви позволява да разпръснете лимфата, следователно не само задните части, но и цялото тяло като цяло ще бъде красиво.

Спете пълноценно

По време на сън тялото се регенерира. В това число се отпускат сфинктерите на жлъчните пътища и се оптимизира работата на черния дроб, обясни лекарят.

Пийте повече вода

Идеално е да изпиете чаша топла вода 15-20 минути преди хранене, за да стимулирате изтичането на жлъчката. И, разбира се, си струва да наблюдавате режима на пиене като цяло.

Не общувайте с токсични хора

Лебедева отбеляза, че токсичността не засяга само патогенните бактерии, но и хората. Негативът и стресът от такава комуникация не могат да не повлияят на състоянието на кожата и красотата.

Продукти за здрава кожа

По-рано пластичният хирург Мадина Байрамукова каза, че витамините С, Е, бета-каротинът ще предпазят кожата от стареене. Те се намират в плодовете и зеленчуците. Също така си струва да пиете достатъчно вода и да се уверите, че тялото получава необходимото количество витамини.

Но е по-добре да премахнете чипса, сладките и всички мазни храни от диетата. Такива продукти няма да бъдат от полза нито за кожата, нито за цялото тяло като цяло.

Лошо ли е наистина да носим сутиен 24/7?

Диета Коко Шанел

Известният кутюрие знаеше много не само за модата, но и за храната. Тя и нейните модели се хранеха на специална диета. Ето съставките, които включва тя:

Риба и морски дарове;
сирене;
шоколад;
овесена каша;
какао;

/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

nugevony

nugevony 15.10.2023 23:27

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно похладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами-------- https://mub.me/medik