logo

Хирург посочи по коя интимна пластична хирургия полудяха жените

Хирург посочи по коя интимна пластична хирургия полудяха жените

Има дами, които обаче не държат на перфектните извивки, а на някои много по-интимни обработки

Големите гърди и дупе отдавна са демоде. Последните писъци на модата в пластичната хирургия са тези, които ви карат да изглеждате красиви, но естествени. 

Има дами, които обаче не държат на перфектните извивки, а на някои много по-интимни обработки. Един конкретен тип пластика стана изключително популярен в последните години.

Жените след раждане често правят интимна пластична хирургия, каза Руслан Абрамов, пластичен хирург в клиниката за естетична медицина Seline. В интервю той разказа на каква възраст пациентите искат да се трансформират, какво променят в себе си и какви операции са най-популярни сред клиентите му.

В света на пластичната хирургия има операции, за които често се говори в пресата, има и такива, за които не е прието да се говори, една от тях е интимната пластична хирургия, каза Абрамов. В същото време, според него, има доста клиенти, които искат да променят формата на гениталиите си.

Психолог разкри защо мъжете си падат по секса за една нощ

„Около три жени идват на консултация на седмица. Това е голям показател. Сега популяризирането на този вид пластична хирургия набира скорост, тъй като табуто на темата започна да пада. Жените станаха по-отворени и готови да решават своите естетични или функционални проблеми в интимната зона”, каза пластичният хирург.

Най-често жените искат да направят интимна пластична хирургия след раждането.

„Процесът на раждане на дете няма най-добър ефект върху външния вид на майката. Но пластиката на интимната зона помага да се възстанови изгубената естетика “, обясни Абрамов. Операцията по никакъв начин не влошава качеството на интимния живот, а понякога дори го прави още по-емоционален и чувствен.

Пластичният хирург отбеляза, че по-голямата част от пациентите са жени на възраст 25-40 години. Сред тях, в допълнение към тези, които са кандидатствали след раждането, има жени, които по различни причини са недоволни от външния вид на интимната зона. „Има и пациенти, които биха искали да подобрят и засилят усещанията за интимност и ходят при пластичния си хирург за това“, обобщи Абрамов.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

доктор Енчев

доктор Енчев 29.08.2022 9:57

Абе, путка. Както и да я пластифицират си остава путка.

Петя

Петя 30.08.2022 16:57

Ха,ха,ха вие кое ще изберете агнешкото или шилето?

Др руслан абрамович / вуки

Др руслан абрамович / вуки 30.08.2022 20:03

Има една дето си е татуирала, фидел кастро, с по дълга брада, там, защото, за нея, нема, табута.

Pauline

Pauline 31.08.2022 14:26

Krasnorechie zasramete se nqmate nikakva kultura prostoliudie slaba darjava stop na travestitskoto povedenie ne moralno s tazi li usta qdete ne sa hora a furmi mrafki compri are

Мила

Мила 31.08.2022 20:29

Няма да е зле да пишете на кирилица.

Мила

Мила 31.08.2022 20:29

Няма да е зле да пишете на кирилица.