Хитруша: За да изглежда млада Меган прави това с веждите си!

Хитруша: За да изглежда млада Меган прави това с веждите си!

41-годишната бивша американска актриса много добре знае как да се поддържа

Безспорно Меган Маркъл знае как да накара обществото да говори за нея. Тя е много мразена, и много обичана – сякаш за нея средно мнение няма.

Бившата американска актриса според мнозина е красива, а други я наричат с нецензурни определения. Е, всеки сам преценява дали я харесва или не.

СНИМКИ на натопорчените гърди и зърна на Меган Маркъл посрамиха Хари

Но съпругата на британския принц Хари крие куп тайни. С годините някои от тях бяха разкрити, а други (най-вече необяснимите й претенции в куп отношения) продължават да побъркват обществото.

Но как ще реагирате, ако научите, че на лицето на Меган се крие голяма тайна? Да, точно така – буквално то е пред очите на всички ни, но малцина го забелязват.

Е, сега една от най-големите й тайни без разкрита. При това не от кой да е, а от американската гримьорка Сара Амелия Фог.

Падна огромна тайна, свързана с Кейт и Меган СНИМКИ

И така – става въпрос за това как 41-годишната бивша актриса има толкова младежки вид? Оказа се, че тя използва един много прост трик!

Гримьорката Сара каза, че Меган има естествено тъмни гъсти вежди и изглеждат много добре поддържани.

„Те имат великолепна, естествено висока извивка, която създава мигновен ефект на повдигане на очите“, каза Фог.

Според експерта Меган винаги внимателно сресва веждите си.

„За съжаление, с напредването на възрастта ръбът на веждите ни пада. Разресването на космите нагоре е ключово, ако се стремите към повдигнати, изваяни вежди“, обясни събеседникът, давайки безценен съвет на всички дами, които искат да изглеждат по-млади за по-дълго време.

Освен това Фог уточни, че в грима съпругата на Хари прибягва до техниката „омбре“, за да придаде повече плътност на веждите си.

„Като гледам повдигнатите вежди на Меган, бих казал, че тя внимателно ги запълва с лека пудра, имитирайки омбре ефектът. Това е важен фактор, поради който тя изглежда толкова естествена и млада“, заключи гримьорът. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!