logo

Майка показа белега си седмица след секцио, гледката шокира СНИМКА 18+

Майка показа белега си седмица след секцио, гледката шокира СНИМКА 18+

Кадърът не е подходящ за хора със слаби сърца, въпреки че това е действителността

Из интернет много жени спорят как е по-безопасно да се ражда – естествено или с цезарово сечение. Майките, които вече са преминали през това не спират да споделят опитностите си.

Магически трик успокоява плачещото бебе само за 30 секунди (СНИМКИ/ВИДЕО)

В различни групи в социалните мрежи могат да бъдат открити много истински истории, които ще ви разтърсят. Те разказват през какво са минали десетки жени, за да дадат живот – чудовищни болки, стрий, висяща кожа на корема, гърди с различни размери.

Бременна отиде на видеозон и ошашави лекарите СНИМКИ

Спортът и козметиката са много важни по време и след бременността, за да раждането не ви остави траен белег.

В ‘Инстаграм” групата "Моите линии” една майка на две деца сподели снимка на корема си, направена само седмица след като е излязла от болницата. На нея се вижда белегът от цезаровото сечение който й е останал. Тази гледка може да уплаши всеки, но тази майка не губи самообладание от външния си вид.

Жена роди, а два дни по-късно мина през най-големия кошмар

„След планирано цезарово сечение – това е белегът”, написала е тя под кадъра. Все пак тя е сигурна, че всичко ще изглежда добре. ‘Вече имам опит, това ми е второ раждане”.

Жена роди, а след 3 седмици се случи нещо шокиращо

В мрежата веднага се разрази дебат защо е толкова голям и страшен белегът. В крайна сметка онлайн „разбирачите” се обединиха около становището, че това зависи от опитността на лекаря. Една майка признава:

 „Гледам тази снимка и имам чувството, че белегът ми от цезаровото сечение започва да ме боли. Буквално ми се плаче”, казва тя.

„Нека шият и правят каквото искат, най-важното е детенцето ми да е здраво”, завърши майката, пуснала плашещата снимка./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!