logo

Момиче си легна със силно главоболие, събуди се след 4 дни в болница с шокираща диагноза! (СНИМКИ)

Момиче си легна със силно главоболие, събуди се след 4 дни в болница с шокираща диагноза! (СНИМКИ)

Една вечер Ебони Стивънс имаше главоболие. Момичето реши, че е уморено и си легна рано. Няколко часапо-късно обаче се случи нещо шокиращо.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме за трогателната история на Криста, която взе най-благородното решение – износи умиращото си бебе, за да направи нещо, което не е по силите на всеки. Посочихме ви и кои са 13-те мита за бременността, в които все още вярват всички.

Ебони се събуди след 4 дни в болница и с огромен белег на стомаха си. Момичето бе шокирано и трудно можеше да си представи дори какво й се е случило.

Сега ще ви разкрием какво точно е станало.

Майката на момичето – Шери, разказва историята: „Дъщеря ми извика от спалнята същата вечер. Каза ми, че болката става непоносима. Помогнах й да стигне до банята, но там тя изпадна в гърч. Наложи се да викна спешна помощ. Мислех, че става въпрос за епилептичен пристъп. Първото нещо, което попитаха лекарите обаче, бе дали Ебони е бременна”, поде историята си Шери.

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

Тя естествено отрекла, но след като я попитали отново, забелязала, че изведнъж щерка й започнала да има коремче.

„Лекарите ми обясниха, че конвулсиите правят бебето активно”, споделя Шери.

Момичето е откарано в болница, където й е направено спешно цезарово сечение.

Оказва се, че Ебони е получила усложнение – прееклампсия и именно заради нея са започнали гърчовете.

Антония Петрова заголи пъпче две седмици, след като роди, всяка майка ще завиди на гледката (СНИМКИ)

Прееклампсията е определяна като всяко повишение на кръвното налягане и появата на белтък в урината, настъпили след двайстата седмица на бременността при жени, които дотогава са имали нормално кръвно налягане. Оставена нелекувана, прееклампсията може да доведе до сериозни, потенциално фатални, усложнения, както за майката, така и за плода. Прееклампсията може да започне внезапно, както и да се развие постепенно.

След като момичето най-накрая идва в съзнание след 4 дни, в ръцете й е дадено здраво момичене родено с тегло 3,480 грама.

Ебони се шокирала: „Това не е мое. Какво правите?! Защо ми го давате?!”, питала тя сестрата. Тогава майка й й обяснила какво се е случило.

На момичето й било много трудно да повярва, но й било още по-трудно да опровергае доказателствата, лежащи на гърдите й. Бебето е кръстено Елоди.

Меган Маркъл страда от опасен синдром, лекари предупредиха, че при раждането тя може да...

Както се оказва, момичето е родено с рядка патология и има две отроби. Ето защо менструацията е продължила, въпреки бременността. Това е и причината Ебони да не подозира, че може да е бременна. Стомахът й не растял заради специфичното местоположение на матката.

Според лекарите Елоди е бебе чудо. Жени с проблемите на Ебони с години се опитват да забременеят, но все без успех. Ако успеят да заченат, често пъти те просто не могат да износят бебето.

Седмица след раждането младата майка и дъщеричката й се връщат у дома.

„Изобщо не бях готова да стана майка. Но не съжалявам. Това е най-красивото и малко чудо в живота ми”, признава Ебони./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

Коментирай

Аврора

Аврора 19.02.2019 10:48

Какви са тия "две отроби", бре, неграмотници близачески?! Има две матки - това е анатомичният орган, а УТРОБАТА е поетичен термин, включва не само матката ... Глупости пишете във всяка статия!

При бременност

При бременност 19.02.2019 10:49

Големината на СТОМАХА не се променя :)

avstraliec

avstraliec 20.02.2019 17:04

Може би става дума за кенгуру

До Аврора

До Аврора 20.02.2019 19:00

И Вие също пишете глупости. Матката е една, но двурога - това наистина е рядка анатомична деформация и такива жени обикновено трудно забременяват. Късмет. Да й е живо и здраво детето

Alex

Alex 21.02.2019 10:04

Поне пишете грамотно,а пък и след като прочетете коментарите или си поправете написаните думи или поне се извинете!

futurehealth

futurehealth 02.09.2021 10:35

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/