logo

Тези 2 зодии не се разбират с родителите си и това си е

Тези 2 зодии не се разбират с родителите си и това си е

За тези хора е много трудно да намерят общ език с близките си

„Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно по своему“ – този велик цитат на Лев Толстой напълно описва ситуацията в доста домакинства. 

Всички знаем, че понякога между нас и близките ни има кавги, скандали и крясъци. Редом с това обаче има и щастливи мигове на разбирателство, подкрепа и обич.

5 родителски грешки, които съсипват децата

Да, но не винаги и не при всички. Наясно сме, че има много хора, които изобщо не се разбират с близките си и постоянно враждуват с родителите си.

Е, според астролозите най-зле е положението за две зодии. „Представителите на тези две зодии изобщо не се разбират с родителите си и това си е. кавгите им са постоянни и за цял живот“, казват астролозите.

Ето кои са двете зодии, които изобщо не се разбират с родителите си:

Близнаци
През цялото детство на повечето Близнаците родителите им (гарантирано) са били заети да изградят кариерата си, да печелят пари, да осигурят семейството и детето си. Зад всичко това са забравили, че детето има нужда от внимание, грижа, любов и нежност. Ето защо представителите на тази зодия щом пораснат се сърдят на близките си за това.

Освен това Близнаците не вярват много на родителите си, не споделят с тях преживяванията си и не разкриват тайните си. Семейните отношения са предимно обтегнати.

4 признака, че той ще бъде добър баща

Стрелец
Често Стрелците се карат с родителите си, защото искат да наложат своите убеждения на децата и да ги принудят да направят нещо. Например, ако една майка е мечтала да стане певица като дете, но не е успяла, тя определено ще изпрати дъщеря си да учи вокал, дори и да не иска. 

Такива типични ситуации за много семейства често стават причина за многогодишни скандали, недоволство и дори семейни вражди.

Стрелците също не се доверяват особено на родителите си с лични преживявания, както и не споделят тайните си с тях. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

рапон

рапон 09.11.2022 9:12

конфликтите можеи да са предизвикани и от възрастните, които постоянно повтарят едно и също, докато не те изкарат от релси

Народее!!!

Народее!!! 10.11.2022 6:15

Не е вярно! Големи глупости пишете! Да ви се чуди човек? Скандали има навсякъде.. Бъдете добри.С Бога!

Родител

Родител 11.11.2022 4:38

Стрелците са толкова прозрачни, че няма нужда да споделят тайните си за да ги знаят всички.

КАЛИНКА

КАЛИНКА 15.11.2022 14:55

Пълни глупости! Няма нищо вярно!