Ученичка каза на приятеля си, че е бременна, а реакцията му бе изненадваща!

Ученичка каза на приятеля си, че е бременна, а реакцията му бе изненадваща!

На 17-годишна възраст Кейтлин е била едно обикновенно момиче с любящи родители, училище и любим човек, но не след дълго едно събитие преобръща живота й

Фриволността, присъща на много млади хора в нашето време, премина в категорията на стереотип за безотговорността на подрастващите дори по въпроси, свързани с живота на близките им. Тази гледна точка се подсилва от редовно възникващи случаи в информационното пространство за момчета, които оставят любимите си момичета докато са бременност. На пръв поглед Кейтлин Фладагер бе в същата жалка ситуация, но съдбата й поднесе нещо много неочаквано. 

Ранна бременност
На 17-годишна възраст Кейтлин е била едно обикновенно момиче с любящи родители, училище и любим човек. Заедно с Ноа Сломски, те изградили отношения, които би трябвало да прераснат в нещо повече, но по това време тийнейджърите не мислели да стават семейство, заради крехката си възраст. Въпреки това, след като Кейтлин разбира, че е бременна, шокът се забива в нея като нож. Детето не влизало в най-близките планове на ученичката за бъдещето и се страхувала да мисли за отношението на Ноа към тази новина. Страховете на Кайтлин били подсилени от грубото отношение на родителите й, които предсказвали бъдещето й като на самотната майка.

Никол Кидман се оказа много строга майка! Забранила е на дъщерите си да...

Неочаквана реакция
Момичето знаело, че ще трябва да приеме всеки отговор от приятеля си, след като научила за бременността. Въпреки това, тя разказала всичко на Ноа, очаквайки най-лошото насреща. Но приятелят й дал неочакван отговор, който ни най-малко не очаквала!

Кейт Мидълтън разкри тайните си за възпитание на деца! Не е за вярване коя холивудска звезда изкопира метода й

Той успокоил любимата си и обещал, че ще направи всичко възможно за щастието на общото им семейство. В близко бъдеще думите му били потвърдени на практика. Момчето не оставило за минута момичето, без да й даде необходимата грижа. И сега, 18-годишната Кейтлин е майка на момиченцето Ариана, което отглежда заедно с любимия си Ноа.  

Тайните методи за възпитание на японските родители са разгадани!

Последици от историята
Днес Кейтлин и Ноа са семейство. Малко след раждането на Ариана, двамата се оженили и си направили още едно детенце - момче на име Джак.

Край на мистерията! Стана ясно какво правят италианските родители, за да растат децата им спокойни и щастливи

Преодолявайки трудностите в живота и успявайки да създаде силно семейство, Кейтлин реши да се се занимава с образователни дейности в своя собствен блог в Интернет. Тя говори за семейния си живот, взаимоотношенията и майчинството, като демонстрира пред аудиторията си пример за това как юношеската грешка може да бъде коригирана чрез любов и взаимно разбирателство./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 16.05.2019 18:55

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

Asesino

Asesino 16.05.2019 19:51

А слабоумното създание "журналист" от Блиц, Ивайло Крачунов, е родил първото си лайно, омазано със сперма още на 12 годишна възраст.

pbdan

pbdan 18.05.2019 9:11

Ранна бременност на 17г. - вий в кое гето живеете? Иначе звучи като приказка с неочакван край - момчето я успокоило и поскало да направят семейство?!

ХYZ

ХYZ 18.05.2019 9:54

Нормалното човешко поведение, където всеки поема своята отговорност, било изненадващо? Заглавието и отношението на журналиста е странничко.

георгиев

георгиев 18.05.2019 11:27

Прекрасно семейство --- готини и хубави с две прекрасни деца Да са живи и здрави Браво пич