logo

5 модни гряха на стилните жени, които никога да не допускате!

5 модни гряха на стилните жени, които никога да не допускате!

„Не се обличайте твърде провокативно, твърде разголено, твърде секси“ е рамка, която определено ще пречи на модните диви и която е крайно време да изоставите

В ерата на бързата мода, двусмислие и непрекъснато променящи се тенденции, ключът е да не загубите себе си.

Анастасия Баришева, дизайнер и създател на марката за дрехи MEOW'ONE, говори за 5 модни гряха, които могат да доведат до загуба на индивидуалност.

Страх от етикети

Първият и най-популярен грях е страхът от показване заради етикетите, които не се възприемат от обществото.

„Не се обличайте твърде провокативно, твърде разголено, твърде секси“ е рамка, която определено ще пречи на модните диви и която е крайно време да изоставите.

Ако си спомняте тенденцията за "голи" рокли, защо не? Данните и обстоятелствата могат да имат: ние сме в този свят, за да блеснем, а не за да се съобразяваме с моралните принципи на други хора.

Мания по тенденциите

Тенденциите са си тенденции, но ще изглеждаме и ще се чувстваме най-добре в това, което наистина харесваме. Тук е достатъчно да имате основно настроение и да намерите „жар“, който ще се превърне в личната ДНК на стила, ще бъде проследен във всички визии, дори и в най-основните и ежедневни.

Носете неща, които ви стоят добре. Колкото и да искаме, сляпото следване на тенденциите няма да работи. Има конкретна цифра.

Страх от експерименти

Не се страхувайте да експериментирате! Позволете си всякакви прояви в търсене на вашата индивидуалност. Позволете на себе си и на другите да бъдат каквито искат. Това е почти сравнимо със знанието на дзен.

Освен това чрез експериментиране е възможно да се стигне до извода, че вашите визии ще говорят вместо вас без думи.

Изхвърлете ги: 5 дрехи, които ще са демоде тази есен! 

Визията е само дрехи

Не забравяйте, че визията не е само за дрехи. Обърнете внимание на естествеността, не прекалявайте с грима и парфюма, особено сутрин. Разбира се, вечерният грим и ярките акценти под формата на червило не са отменени. Но познаването на мярката е ключът към създаването на правилното впечатление.

Да копирате няколко 

И помнете: вече има всичко на света, освен вас. Ето защо, дори когато се опитвате да сте в крак с модата, не забравяйте да останете себе си.

Развийте бдителност, слушайте вътрешния отговор и потърсете личен стил ДНК, който ще хармонизира всичко, до което се докоснете в живота.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай