logo

5 вещи, с които на момента ще привлечете вниманието на всеки мъж

5 вещи, с които на момента ще привлечете вниманието на всеки мъж

Един от най-важните компоненти за постигане на крайната цел е правилно изградения образ

Днес почти всяка жена мечтае да прикове вниманието на силния пол само с един поглед. И е готова на какво ли не, за да превърне мечтата си в реалност!

Най-елементарното оръжие за постигане на тази цел е външният вид. И по-точно - дрехите, които има в гардероба. Защото един от най-важните компоненти за постигане на крайната цел е правилно изградения образ!

За да ви бъдем максимално полезни, днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за дрехите и аксесоарите, които мъжете харесват и които ги карат да не спират да се любуват на жените. 

Започваме с обувките на висок ток. С тях женската походка се променя и става много привлекателна и примамлива за господата. Елегантна походка от бедрата, малките стъпки, леката неувереност при всяка крачка и неволното полюшкване на бедрата са в състояние да приковат вниманието на всеки един мъж. 

Заложете на това бельо за първа среща и ще го побъркате

Добре е да знаете, че ходенето на токчета си е цяло изкуство. Ако движенията ви са прекалено сковани и неуверени, по-скоро ще предизвикате смях, отколкото възхищение!  

След обувките на висок ток идва ред на полите и роклите. Откритите крака винаги представляват интерес за мъжете. Дори глезенът ви да е леко открит, това изглежда интересно и на момента привлича вниманието на представителите на силния пол.  

Мъжете си падат по жена с пола или рокля, защото това не е панталон, който прикрива всичко. Под полата има известна празнота, а това поражда известни фантазии.

Край на драмата! Мъжете най-сетне признаха кой цвят женско бельо ги подлудява

Ако имате женствена походка и знаете как красиво да представите тоалета си, вниманието на всички мъже ви е гарантирано! 

Високите ботуши също са сред оръжията на дамите, които пленяват само с един поглед. Няма мъж, който да не харесва високи ботуши. Откъде идва тази любов и до ден днешен остава загадка, но фактът си е факт: високите ботуши са равни на красота и страст! 

Изхвърлете незабавно тези неща от гардероба си, мъжете ги ненавиждат!

Мъжете обръщат голямо внимание и на бижутата. Особено атрактивни изглеждат накитите, които висят по ръцете, ушите, шията или глезена. Всичко движещо се хваща окото, това е логично.

Когато избирате такива бижута, имайте предвид, че въпросът не е в техния размер, а в движенията. Те трябва да са плавни и леки.

Огромните бижута няма да предизвикат подобни емоции. Една жена трябва да бъде жена, а бижутата й - женствени.

Мъжете направо си губят ума, когато видят жена, облечена с...

Жена в строг костюм (пола молив и бяла риза) приковава погледите на 99% от мъжете. Подобно облекло е фантазия от детството им за първата учителка, а както всички знаем, детските емоции са най-силни и запомнящи се.

Ето защо, имайте предвид, че обличайки строг костюм, ставате привлекателни, но не забравяйте за уместността, защото костюмът не е подходящ за всички случаи! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

сигурно

сигурно 20.09.2021 14:39

които обичат да обличат йенско белио не женско а иенско