Бела Хадид шашна с гола рокля, лъсна само по гърди и злато

Бела Хадид шашна с гола рокля, лъсна само по гърди и злато

Всъщност роклята на красавицата е вдъхновена от пандемията от коронавирус

Бела Хадид определено може да влезе в списъка на дамите с най-запомнящи се рокли не само на филмовия фестивал в Кан през 2021 година, но и в историята въобще на червените килими. 

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Супермоделът засенчи абсолютно всички с визията си. Красавицата се появи толкова величествено, сякаш вече е взела статуетка. Тя бе заложила на рокля на талантливия мечтател-художник-сюрреалист Даниел Роузбъри. 

Тази визия бе представена само преди седмица като част от Седмицата на висшата мода в Париж и наистина заслужава дълги и бурни овации.

Е, ако трябва да сме по-дръзки в коментара си обаче, ще признаем, че Бела Хадид се отвори само по гърди със стърчащи зърна. Тази гола рокля бе с толкова изрязано деколте, че абсолютно целите й гърди бяха напълно отвън и шокираха света. 

Идеалната рокля според формата на тялото ни е... СНИМКИ

Говорим за класическа черна рокля, плътна, с много изрязано деколте, което напълно излиза от гърдите на модела. Все пак бюстът на Хадид не бе напълно изложен пред камерите. Отгоре му бе кацнало бижу от златно дърво. 


Колието бе от масивна верига, приличащо на ланец. Всъщност смисълът на дървото на гърдите на Бела е, че по време на пандемията ни, най-тежък удар поеха именно белите ни дробове и сега теглото на здрави такива е като чисто злато. Метафорично и провокативно.

 

Ето как с 4 стъпки да изберете правилните летни обувки
 


Филмът, заради който Хадид бе на червения килим, е базиран на книга на израелския писател Ешкол Нево. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!