Куп пари и щастие, ако ноктите ви са в този цвят през лято 2024

Куп пари и щастие, ако ноктите ви са в този цвят през лято 2024

Според астролозите подобна промяна би ви донесла изключително щастие

Искате ли да привлечете късмет и финансово благополучие?

Тези ретро рокли ще са модният хит на лято 2024 СНИМК

Ето тайните на астролозите какви цветове в маникюра са не само модерни през лятото на 2024 г., но и ще помогнат от езотеричната страна.

Лятото е време на промяна и ново начало и дори малки неща като цвета на маникюра ви могат да играят важна роля за привличането на късмет и просперитет.

Ето препоръки за избор на цветове за вашите нокти, които ще ви помогнат да внесете късмет и финансова стабилност в живота си през лятото на 2024 г.

Най-горещите тенденции на лято 2024 СНИМКИ

Юни: небесно синьо и сребристо

През първата половина на юни, от 1 до 16, дайте предпочитание на небесносините, сребристи и сиви цветове. Тези нюанси ще помогнат за привличането на късмет. Също така се препоръчва да добавите блясък към външния си вид, за да засилите положителната енергия. 14 важни правила, които трябва да знаете за маникюра

Средата на юни - началото на юли: време за почивка за ноктите

От 17 юни до 10 юли, според съветите на астролог, е по-добре да дадете почивка на ноктите си и да изберете или лечебно покритие, или полупрозрачни нюанси. Идеалните цветове за маникюр за този период ще бъдат бяло, перлено и различни нюдови тонове. Френският също би бил чудесен избор.

Юли – началото на август: ярки, огнени нюанси

От 11 юли до 4 август се препоръчва използването на ярки, огнени нюанси в маникюра, като сочно жълто, оранжево и алено. Тези цветове ще ви помогнат да привлечете вниманието на съдбата. Слънчеви златисти тонове, горчица и лимон ще бъдат особено добри.

Лош маникюр: 10 грешки, които ще направят ръцете ви грозни

Август: топли земни цветове

През август топлите земни тонове ще донесат късмет. Изберете лакове в цвят канела, пръст, кафяво, жълто и оранжево. Подходящи са и горчични, тухлени и пясъчни цветове.

Щастливи дни за маникюр според астрологията През юни най-благоприятните дни за маникюр ще бъдат 6-ти, 7-ми, 9-ти, 11-ти, 13-ти, 14-ти, 21-ви, 25-ти, 29-ти и 30-ти.

През юли трябва да обърнете внимание на 2-ри, 4-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти, 13-ти, 18-ти, 19-ти и 21-ви. А през август най-добрите дни за грижа за ноктите ще бъдат 6, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 25, 26, 27, 28, 29 и 30.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай