logo

Трагедия: Тези прочути моделки искаха да са слаби и умряха от анорексия твърде млади СНИМКИ

Трагедия: Тези прочути моделки искаха да са слаби и умряха от анорексия твърде млади СНИМКИ

Днес модната индустрия се е променила

Светът на модата е ужасен и безмилостен. Днес модните агенции намаляват изискванията, но по-рано се смяташе за нормално да се каже на млад модел, който е на ръба на анорексия: „Вие сте прекалено дебела“.

Какво стана? Хиляди момичета, които взеха примера от твърде слабите модели, бяха диагностицирани с анорексия. И самите модели влязоха в болница или умряха.

Стефания Ферарио - модел, който нарушава стереотипите за перфектната фигура (СНИМКИ)

Снежана Онопко 

Тя доказа на света, че обикновените момичета също могат да ходят по модния подиум, показвайки дрехи на водещи марки. Снежана попада в ТОП-10 на най-успешните модели в света. С височина 175 см тя тежи 48 кг и се гордее с това. 

Луисел и Елиана Рамос

Сестрите са познати не само заради моделската си кариера, но и за ранната им смърт от анорексия. Луисел умира на 22 години, а по-късно загива и по-малката й сестра Елиана. С височина 175 см Луисел тежи само 44 кг.

Ана Каролина Рестон Макан

Този модел е най-слабият в Бразилия. Нейната кариера започва на 13-годишна възраст. Пътят на Ана бързо се издига и от малките местни шоута тя бързо започва да работи с големи агенции. Момичето умира от анорексия. С ръст от 173 см теглото й е само 40 кг.

Анорексията докара Ани до фаталните 29 килограма, а сега е знойна мадама с пищен бюст и секси форми (СНИМКИ/ВИДЕО)

Йоана Спангенберг

Тя е момиче с шокираща талия и пропорции на Барби. Йоана е родом от Румъния. С височина 167 см, тя тежи 38 кг, докато момичето не започва да страда от анорексия. Моделът признава, че яде малко 3 пъти на ден.

Иланит Елмалия

Известен израелски супермодел. Тя умира от анорексия на възраст от 34 години, тежейки само 22 кг.

Помните ли сладките близначки Мери Кейт и Ашли Олсън? Няма да повярвате как изглеждат красавиците днес (СНИМКИ)

Младите момичета трябва да помнят, че тяхното здраве е от първостепенно значение. Преди слабата (по тяхно мнение) фигура трябва да слагат връзките си и уважението към приятелите им.

Днес модната индустрия се е променила. Сега на агенциите за модели е забранено да наемат модели, чийто индекс на телесна маса не е достатъчно силен./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 


 

Коментирай

Темида

Темида 02.06.2019 18:51

В модните агенции явно работят човеконенавистници, женомразци и откачени, вманиачени печалбари! Жалко за момичетата, но анорексията не прощава...

Моделка

Моделка 02.06.2019 18:53

Всичко е вярно, само малко да ти е по-широка талията или ханша и вече си аут, трябва да си кожа и кости, за да оцелееш.

Аушвиц

Аушвиц 02.06.2019 23:41

В лагерите на нацистите жертвите къде,къде бяха по оранени. Ужас да ти пикая на. професията МАНИкен

taka e

taka e 06.06.2019 7:05

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. 30 кила за 4 месеца!https://bit.ly/2KvDBJG

12345

12345 07.12.2022 8:36

Хубаво е да знаеш кога да спреш.

Диди

Диди 07.12.2022 10:17

Страшни сте! Как си изкарвате хонорарите с тия глупости не е ясно! Ама балъците като нас, които посещават сайта ви ви хранят достатъчно! Аматьори!