logo

Хит: Тези три прически подмладяват

Хит: Тези три прически подмладяват

Идеални са за дами над 40-годишна възраст

Едва ли има жена, която почти през целия си живот да не се бори да изглежда по-млада от годините си. В битката с възрастта сме способни да впрегнем много оръжия, но освен да поддържаме кожата на лицето и тялото си, то специално внимание трябва да обърнем и на още нещо - косата. 

С тези прости трикчета ще скриете закръгленото коремче за минути ВИДЕО

Тя играе изключително важна роля за цялостното ни излъчване и благодарение на правилната прическа, може да се подмладим буквално с десетилетие. 

Именно заради това в следващите редове ще ви покажем три предложения, с които ще смъкнете значително от годинките си и ще изглеждате зашеметяващо.

Средна дължина
 

На първо място, трябва да обърнете внимание на средната дължина на косата, до раменете и малко по-висока. Поставяйки тази дължина на нежни къдрици с ефекта на небрежност, вие веднага ще „изхвърлите“ 15 г. 

Визията ще изглежда добре и динамична, дори и ако съберете косата в кок и отделни кичури падат от нея.

Каре или боб
 


Тези прически правят косата много по-жива и освежена. Те също така придават елегантност на цялостната ви визия. 

Бретон
 

Не говорим обаче за онзи плътния, който покрива цялото ви чело, а по-скоро за такъв, който се разполовява в средата. Това е перфектна визия за дамите, които искат да изглеждат по-млади и жизнени. Такъв бретон се комбинира чудесно с каре или по-дълга коса и е хит.

Освен правилната прическа, трябва да обърнете внимание и на цвета на косата. Запомнете: светлите нюанси подмладяват, докато тъмните, напротив, добавят възраст. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ами

Ами 04.09.2023 6:28

Съвсем не подмладяват а изглеждаш като вещица

Alex

Alex 04.09.2023 8:26

Изобщо може ли да се говори за прически?!Та това са някакви несресани дълги коси,които не искат чак толкова сресване сутрин!Важното е през разчорлената коса да ви гледа не миловидно лице,а пренебрежително,високомерна физиономия!И...непременно да прилича на някоя известна/и неизвестна/ чалгаджийка!

важно

важно 04.09.2023 9:09

ВЖНО Е ДА ИЗГЛЕЖДАШ КАТО ПЕРСОНАЖ ОТ ДЕТСКА ПРИКАЗКА