logo

Забравете за тези 4 неща, карат ви да изглеждате евтино

Забравете за тези 4 неща, карат ви да изглеждате евтино

Носите ги почти всеки ден и с удоволствие ги купувате в различни варианти при следващото си пазаруване, без да осъзнавате, че смъкват рейтинга ви

Някои неща в гардероба и визията ни просто изглеждат евтино и нелепо.

Носите ги почти всеки ден и с удоволствие ги купувате в различни варианти при следващото си пазаруване, без да осъзнавате, че смъкват рейтинга ви.

Просто тези неща и аксесоари правят визията евтина, а масово жените не го забелязват сами.

Ние, подкрепени от стилисти, бързаме да ви помогнем и да сме директни с вас.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Ще ви представим 4 неща, които да откажете във вашия гардероб и образ като цяло.

Чорапогащник с цвят на кожата

Ако не работите в държавни агенции и вашият дрескод не предвижда строги правила, откажете се от бежовите чорапогащи в полза на черните или изобщо не ги носете, ако ситуацията позволява. Лъскавият дневен чорапогащник, дори и най-тънкият, може да съсипе всяка визия. По-лошо, ако вземете чорапогащи с ефект на тен.

Изкуствени камъни в бижутата

Дори в детството всички се занимавахме с бижута от павилиони за вестници - пръстени и колиета от пластмаса с огромни камъни тогава изглеждаха специален шик. Интересното е, че днес много жени все още предпочитат масивни бижута от неблагородни метали.

В същото време такива неща наистина могат да създадат красив завършек на визията, но само ако няма огромни изкуствени камъни и самата декорация не блести твърде активно. В противен случай рискувате да направите имиджа си възможно най-евтин, дори ако носите дизайнерска дреха или обувки.

Ако не се намирате за красива, несъмнено прочетете това

Разтегнати неща

Не, не става дума за овърсайз. Твърде обемните неща, които не подчертават вашето достойнство, правят външния ви вид скучен и със сигурност не са скъпи. Моля, обърнете внимание, че повечето дизайнерски артикули се отличават с прави линии, спокойни нюанси и качествени материали. Най-често материалите са твърди и могат да задържат формата си.

Ако плановете ви включват сериозно събитие, на което трябва да изглеждате прилично, съсредоточете се върху тези моменти.

Деним с принт и надписи

Да кажем, че някои отпечатъци са подходящи за деним, особено ако говорим за ограничени колекции. Въпреки това, в повечето случаи денимът с активни надписи веднага намалява степента на сериозност. Такива неща все още са подходящи за тийнейджъри, но не и за възрастни. Още по-лошо е, ако изберете дънки с обидни надписи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай