logo

Ако имате една от тези прически значи сте…

Ако имате една от тези прически значи сте…

Оказа се, че косата ни издава много за това що за характер имаме

Всички знаем колко важна част от цялостната визия на човек е косата му. Именно заради това всеки (е, почти всеки) полага неимоверни усилия в името на това прическата му да изглежда добре.

Сякаш това правило важи повече за жените, но в последните години сериозно внимание на гривата си обръщат и мъжете.

Но как ще реагирате, ако научите, че прическата, която имате, много издава за това какъв е вашият характер? Е, според британският фризьор Джон Хала има много сериозна връзката между прическата на човек и неговия характер. 

Според специалиста бобът се избира от жени, които са кариеристи със суров характер, които се стремят към елегантност. 

„В същото време прическите с бретон са присъщи за общителни и несериозни момичета.

От своя страна тези, които предпочитат рошава прическа (прическа, която създава ефект на произволно подредени къдрици, обемни на темето и фрезовани в краищата) са склонни към бунт“, каза фризьорът.

„Свободна и палава по природа, тази прическа ще ви каже всичко, което трябва да знаете за даден човек“, обясни стилистът, добавяйки, че подобни „рок енд рол“ визии са популярни сред звезди като Майли Сайръс, Били Айлиш и Зендая.

В същото време прическите с равномерно подстригана коса се харесват на целенасочени, волеви хора, които се ръководят от логиката и предпочитат да говорят по същество.

Противоположността на тях са момичета с прическа като тази на актрисата Дженифър Анистън, изиграла Рейчъл Грийн в сериала Приятели. Според фризьора този стайлинг се вижда при тези, които са свикнали да следват мнозинството и да не изпъкват сред масите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай