logo

Ако ви засърби ръката, не чакайте пари, а...

Ако ви засърби ръката, не чакайте пари, а...

Сърбежът може да е свързан както със сълзи, така и с нови запознанства

Вероятно всеки човек поне веднъж в живота си се е замислял защо го сърби ръката точно сутринта. Оказва се, че за това си има обяснение. То обаче не е научно, а народно. 

Възрастните хора са вярвали, че ако ги засърби лявата ръка близо до палеца, скоро ще получат пари. И колкото по-силен е сърбежът, толкова по-голяма ще е сумата.

Ако лявата ръка сърби няколко дни, ще получат добри пари в продължение на дълго време. Това, например, може да говори за увеличение на заплатата или получаване на наследство. 

В същото време не всеки знае дали е позволено да почесва лявата си ръка, когато го сърби. Както се оказа, в това няма нищо лошо, но трябва да се направи правилно. Съвет: почешете дланта с другата ръка в посока към вас, сякаш събирате пари.

За нищо на света не правете тези неща на сватбата си! Поверие гласи, че...

Ако сърбежът на лявата ръка в началото на седмицата вещае горчиви сълзи, то сърбежът на дясната обещава точно обратното. 

Ако тя ви засърби дланта в началото на седмицата, това означава, че ви предстои среща с колеги. Може да сключите добра сделка или да създадете обещаващ проект.

Сърбежът по ръцете във вторник подсказва, че ви очакват срещи с приятели. Времето, прекарано във весела компания и приятна атмосфера, ще повдигнат настроението ви. 

Ако момиче го засърби ръката в сряда, може да отиде на среща. Важно е обаче инициативата да идва от партньора. Чувствайте се свободни смело да планирате бъдещето. 

Ако в четвъртък ви сърби дясната ръка, това е сигнал, че трябва да стоите далеч от половинката си. Така ще си липсвате още повече, а срещата ще бъде много по-приятна.

Сърбяща длан в петък говори за това, че бившият ви партньор ви споменава. Но има още един знак: момичетата в този ден могат да срещнат бившата на любимия си. 

Митове и суеверия за три дни от седмицата! СНИМКИ

Ако ръката ви засърби в събота, денят обещава да е наситен с приятни емоции. Най-вероятно ще имате почивен ден и ще може да правите това, което ви носи истинско удоволствие.

Ако ръцете ви сърбят в неделя, може да се появи влиятелен приятел, който ще ви помогне да подобрите стандарта си на живот. Трябва обаче да бъдете отворени към него, а не да се възползвате от добротата му.

Да вярвате в тези вярвания или не - зависи само от вас. Но не забравяйте, че Вселената е способна да ни изпраща сигнали и да ни предупреждава за някои събития. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

АТИЛА

АТИЛА 20.09.2023 6:32

мене пък като се засърби педерасткия гъз знам че ще ям корав магарешки кур.