logo

Астролог посочи знаците за приближаващата смърт

Астролог посочи знаците за приближаващата смърт

Не трябва да ги пренебрегвате в никакъв случай, съветва експертът

Астролог реши да посочи какви знаци ви дава съдбата, ако смъртта чука на врата и скоро ще ви прибере при себе си. 

Луд късмет застига тези 3 зодии до дни

Според нея, ако тези знаци са налични и ги забележите, може да спасите близките си или себе си.

Тя признава, че подвига тази кошмарна тема, за да може да помогне на максимално много хора. Според Алена Николова има определени признаци, които предвиждат ранната смърт, но именно благодарение на тях може да я предотвратим. 

5 зодии ще бъдат целунати от Съдбата през новата година

Размазани снимки

Първата стъпка е да обърнете внимание на последните си снимки с хората. Ако на тях някой е размазан или ако има доста кадри, на които те са размини, то тогава трябва да се притесните сериозно. В такива случаи астрологът съветва да дарите човек с много любов и грижа, за да го спасите от лапите на смъртта.

Депресия

Близкият до смъртта човек става апатичен и губи всякаква воля за живот. Става летаргичен и се чувства сякаш вече е умрял. От такива хора лъха студ, а те често са потънали в депресия или сериозна скръб. Николова съветва да не пускате такъв човек, а да му давате опора и утеха. 

Кошмари

Понякога човек, към който пълзи смъртта, се появява в сънищата на своите близки. В тях той се отдалечава от тях. Трябва да се доверите на интуицията си и да се обадите на този човек дори без причина, да го поканите на гости или да излезете на разходка. 

Алена признава, че не знае всички признаци на смъртта, но е добре да се обръща внимание поне на тези. Понякога обаче някои неща са неизбежни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай