logo

Безпаричие застига 2 зодии през октомври

Безпаричие застига 2 зодии през октомври

Прогнозата на астролозите не е добра за тях

Октомври месец вече е тук, но той ще донесе големи неприятности за представителите на две зодии. Сериозни финансови проблеми ще имат хората, родени под тези знаци.

Астролозите посочиха кои са зодиите, които ще търпят парични загуби и сериозни проблеми в професионален план през първото десетдневие на месец октомври. 
Според експертите наистина идват много трудни дни, а представителите на знаците трябва да са много внимателни. 

През посочения период репутацията на Лъвовете може да бъде накърнена. Всичко това ще се случи заради клюки и слухове. Лъвовете няма да могат да овладеят ситуацията. Единственият изход, който им остава, е да разчитат на интуицията си. Това ще помогне за намаляване на рисковете от последствията. Загубите все пак няма как да бъдат избегнати.

Скорпионите ще имат също толкова неуспешна седмица във финансов план. През този период всякакви разходи са им буквално противопоказни. Появилите се пари е най-добре да бъдат депозирани за по-добри времена. Ситуацията като цяло ще се утежни от агресивното поведение и раздразнителността на този знак. Астролозите съветват да се опитате да се контролирате и да не се поддавате на провокации. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мара лудата

Мара лудата 01.10.2022 19:37

Абе,големи сте цйрвули!