Датата ви на раждане разкрива какви сте били в миналия живот

Датата ви на раждане разкрива какви сте били в миналия живот

За целта трябва да направите едно просто изчисление

Най-лесният начин да разберете кой сте били в минал живот е бързо нумерологично изчисление по дата на раждане. Трябва да знаете деня, месеца и годината на раждане, ако е за друг човек, пише tribune.bg.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме мъжете от кои зодии превръщат живота на всяка жена в среднощен кошмар. Споделихме ви и кои четири зодии имат много специална дарба и сила.

Изчисленията са прости. Например, ако сте родени на 16 октомври 1991 г., изчислението ще изглежда така:

Събират се общо всички цифри на датата на раждане: 1 + 6 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 1 = 28; редуцирате до едноцифрено число - 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1.

След това погледнете стойността на получената цифра:

1. Вашата дейност е била свързана с творчеството и изкуството. В миналия живот бихте могли да бъдете както непризнат художник, така и известен писател. Голяма е вероятността да сте живели в материален просперитет. Творческите занимания обаче са били по-скоро хоби, а сте печелили препитанието си от нещо, свързано с приложна работа - например строителство или нещо друго.

2. Може да сте били сред хората, които са се занимавали с политика или сред влиятелните хора, но сте имали широка душа. В миналия живот вие се стремили да направите живота на повече хора по-добър, по-щастлив и по-безопасен. Друга възможност е дейността ви на актьор или танцьор. Сцената ви е привличала, но може да е било само увлечение, хоби.

Как зодията ви пречи да откриете любовта

3. Предишният ви живот е бил свързан с публични изказвания или участие във военни действия. Това е професията на писател, оратор или сте заемали военни постове. Възможно е да сте били привлечени от всичко магическо, да сте се стремили към езотеричните знания.

4. В миналия живот вашата мисия и смисъл на живота са били изучаването на точните науки. Висок интелект в съчетание с отличната интуиция са ви гарантирали успех в областта на науката или изобретенията. Възможно е да сте били някой от големите учени (ако в сегашния си живот също имате влечение към науката). Но не сте могли никога да се научите как да правите пари - това е задачата на сегашното ви превъплъщение.

5. Вашата дейност в предишното превъплъщение е била тясно свързана със закона, например адвокат. Защитавали сте правата и интересите на хората в съда. Но също така може да сте били търговци и то доста проспериращи.

6. В някой от миналите си животи сте посветили по-голямата част от времето си на духовно развитие и в служба на хората, занимавайки се с благотворителност и безкористно помагайки на нуждаещите се. Възможно е да сте били църковен служител, свещеник или дори лекар. Получавали сте добри пари, повечето от които са отивали за дарения.

Бърз тест: Формата на пъпа ви издава голямата ви тайна

7. В минал живот сте били сред числото на учените, страстта към науката ви е била безгранична. Едва ли сте имали семейство, защото сте посвещавали цялото си време на интелектуалното развитие и изобретенията. Много сте обичали луксозния живот в същото време и сте се стремили към него по всякакъв възможен начин.

8. Показва, че в миналия си живот сте били обсебени от кариерата си. Били сте готови да постигнете целите си с всякакви, дори незаконни и аморални средства. Следователно в сегашното въплъщение ще трябва да се отработят много кармични дългове.

9. Най-вероятно в минал живот сте били жена, близка до силните на деня. Възможно е да сте се занимавали с изкуство, творчество или като моделиер, моден дизайнер. Обичали сте красотата във всичките ѝ проявления, изпитвали сте стремеж да усъвършенствате и украсявате всичко наоколо.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Александър

Александър 30.01.2021 7:20

Ако е така,защо първо да не се пробва и после плаща.Отдалече мирише на МОШЕНГИЯ.

Пълни глупости

Пълни глупости 30.01.2021 9:34

Простолюдни глупости!

HUI

HUI 23.04.2022 18:09

-2+8=6 не може да смятате

Иди на хуй

Иди на хуй 24.04.2022 3:04

Това е ТЕРЕ ,не е минус

Пуяк

Пуяк 24.04.2022 8:53

Тере значи?! Аууу не знаех, а съм вече дърт!

Светлана

Светлана 24.04.2022 11:05

Супер страхотни са зодиитее

Фючърс

Фючърс 25.04.2022 4:07

А на боб и на леща, се гадае в бъдещето, като винаги се познава, щото резултата е, залп от пръдня.

Kolyo

Kolyo 30.04.2022 15:54

6