Изхвърлете тези вещи от дома си преди Нова година – носят нещастие

Изхвърлете тези вещи от дома си преди Нова година – носят нещастие

Не ги съхранявайте иначе каквото и да правите щастието няма да ви сполети през 2023 година

Новата 2024 година наближава с пълна сила. Всички знаем как с настъпването на новата година си обещаваме да започнем да живеем по нов и по-добър начин. То не са диети, уговорки за упражнения, по-щастлив живот и какво ли още не.

Понякога обаче каквото и да правим, то хубавите неща така и не ни се случват. Но замисляли ли сте се защо това е така?

Тези 5 вещи са енергийни вампири, привличат неприятности в дома ви - изхвърлете ги!

На първо място трябва да знаете, че с настъпването на новата година е добре да се освободите от всичко ненужно – не само емоционално, ами и материално.

Знаете ли, че някои вещи у дома натрупват негативна енергия? Е, ако искате новата 2024 година да бъде щастлива за Вас, то трябва да ги изхвърлите още преди края на 2023 година.

Ето от кои вещи трябва да се отървете още тази година:

Дрехи и обувки, които не носите дълго време
Със сигурност в гардероба ви има неща, които обичате, но по една или друга причина не сте обличали през цялата тази година. Без значение каква е причината, нещо, което виси в гардероба ви повече от година без да влезе в употреба, трябва да отиде на боклука. 

Всеки сезон се появяват нови тенденции, които не дават на старите неща шанс за втори живот, надвийте се и прекарайте няколко часа, за да подредите обувките и рафтовете в гардероба си, за да „освежите“ не само закачалките, но и домашната атмосфера .

Календар от миналата година
Това нещо си струва да се отървете от него без никакво съмнение. Много хора предпочитат да оставят стари календари, особено тези със сладки илюстрации, като декорация на стената, но специалистите по Фън Шуй съветват да не оставяте дори най-красивите календари, ако не ги използвате по предназначение. 

10 Фън Шуй забрани, които всеки трябва да знае!

Просто няма да можете психологически да се настроите към актуализациите в живота си, ако пред очите ви „мигат“ познати дати, може би някои от тях са били много неприятни.

Тези вещи крадат от енергията и щастието, бързо ги изхвърлете!

Чорапи без чифт
Във всеки гардероб има чифтове, а най-популярни са чорапите. Ако след пране или докато подреждате нещата, установите, че някой чорап няма чифт, не се колебайте да изхвърлите „единичния“. 

Няма нужда да бъдете креативни и да комбинирате този чорап с друг чифт с подобен нюанс - ако нещо е загубило чифт, трябва да се отървете от него и определено да не го носите отново. 

Смята се, че такива неща натрупват най-много негативизъм и изключително негативно влияят на атмосферата в къща, където има влюбена двойка. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!