Картите Таро посочват кошмарен април за 3 зодии

Картите Таро посочват кошмарен април за 3 зодии

Според традицията този период е конфликтен и труден, освен това е кармичен и напрегнат

От понеделник, 25 март 2024 г., в деня на Лунното затъмнение, започва периодът на коридора на затъмненията, който ще продължи две седмици и ще завърши със Слънчевото затъмнение на 8 април. 

Мъка: Съдбовни промени през март за 3 зодии

Според традицията този период е конфликтен и труден, освен това е кармичен и напрегнат. 

Кои от представителите на зодиакалния кръг ще се чувстват добре през този необичаен етап от 2024 г.

Нагоре по кариерната стълбица: 2 зодии да се готвят за повишение в работата!

Овен

Очаква се Овните да се тревожат за своите партньори и деца. Възможни са съдбоносни запознанства, водещи до създаване на семейство, и не е изненадващо: в крайна сметка коридорът на затъмненията ще се проведе точно в този знак. През тези две седмици за Овните е възможна голяма сума пари.

Телец

Пред Телците ще стои въпросът за семейството или създаването на семейство. Излизате от продължителен неприятен период и се стремите към мащабен позитив, на който дори не сте разчитали. В живота ви ще дойде важно обновяване и нулиране. Ще има и радостни събития, празници, партита и пътувания до места за забавление.

Близнаци

Близнаците ще видят важността на работните въпроси и процеси. Конфликти и борба за място под слънцето. Мъжете ще избират между две жени, жените ще решават нещата с приятели или роднини. През този период ще трябва да съберете воля, за да заемете ръководна позиция.

Рак

Раците ще получат добра сума пари и големи притеснения за бъдещи перспективи. Разочарования в отношенията или конфликти с партньори. Възможно е да изпитате пренапрежение поради прекомерна отговорност. Спестяване на пари и чести пътувания, командировки, посещения на гости или пътувания до места за забавление.

Лъв

Плановете или планираното пътуване на Лъвовете внезапно ще бъдат нарушени. Представителите на знака могат да се чувстват обвързани и несвободни. Възможни парични загуби. Но през втората седмица много ще се подобри и стабилизира. Животът ще се нормализира.

Дева

Девата вероятно ще се провали с обещаващ договор, но само за да получи още по-изгоден договор или предложение. През този период ще преживеете важни промени в живота си и няма да ви е лесно. Но определено ще бъдете възнаградени!

Везни

Везните ще трябва да напуснат зоната си на комфорт и да изпитат известно разочарование от обичайния ход на събитията. През този период ще ви завладеят страхове и притеснения. Това не е странно: затъмненията ще се случват по вашата ос - Овен - Везни. Избягвайте конфликтите, не решавайте нищо през този период, пазете баланс.

Скорпион

Скорпионите са изправени пред тежки кармични уроци и дори удари на съдбата. Може да преживеете предателство от любим човек в този период или силна кавга с децата ви. Трябва да вземете трудни решения, пише glasnews.bg.

Стрелец

Някои източници на доходи на Стрелците ще бъдат затворени, но някои ще се появят и дори ще ги направят щастливи. Вашата ценностна система и критерии за приоритети ще се променят силно през този период. Вярно, ще има разочарования: очаква ви влакче в увеселителен парк - дръжте се здраво!

Козирог

Козирозите могат да очакват трудности със семейството си, усещане за „блато“ и силно желание да избягат от него. Ще почувствате, че сте „прегорели“ от напрежение през тези две седмици, но всичко ще завърши добре: охлаждане и помирение с обкръжението ви.

Водолей

Водолеите ще трябва да се тревожат за децата и новите проекти, необходимостта да защитават територията си и непреодолимото желание да запазят своята. Очакват ви две седмици страхотни преживявания, които в крайна сметка ще бъдат разрешени положително.

Риби

Рибите може да се разведат с партньора си или да се разделят с колеги по проекти. Във всеки случай ви очаква рязка промяна на посоката в живота. Нови запознанства, нова работа или нови проекти и всичко това на фона на сериозен нервен стрес.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай