logo

Носете такива дрехи, цвета им привлича парите

Носете такива дрехи, цвета им привлича парите

Ще ви разкрием как да се превърнете в истински магнит за пари

Езотеричните експерти казват, че има начин да привлечете в живота си щастие, благополучие и финансови радости, ако залагате на правилните дрехи.

Огромна мистерия със СНИМКА 18+ на мадама с пищни форми побърка всички

Това не са просто тъкани, а както казват те, истински лост-превключвател на състоянието на човек. Те могат да го накарат да удари дъното, без дори да усети, но могат и да го издигнат до големи висини. 

Езотериците посочиха кои са цветовете, които привличат парите. Те са чудесен начин да си спечелите хубаво бъдеще. 

Когато пазарувате, е добре да търсите точно определени комбинации. В следващите редове ще ви разкрием кои точно привличат късмет и пари. За вас остава да изберете правилната материя и стил, така че дрехите да ви направят не само богати, но и привлекателни.

Червено - идеята, че червеното привлича пари е вкоренена отдавна. Смята се, че аленият нюанс е страст, движение и активност. Момиче, което носи червени аксесоари, може лесно да печели пари и да разрешава финансови конфликти. Ако ви предстои голяма сделка или покупка, отидете при нея в червени дрехи - за да не харчите повече, отколкото сте планирали.

Лилаво - този цвят дрехи е идеален за привличане на пари. Има положителен ефект върху вашата енергия, помага ви да осъзнаете къде можете да инвестирате пари и на кого не трябва да се доверявате. Той също така насърчава връщането на дългове и предпазва от измама. Добре е да използвате такива дрехи в горната част на тялото - блузи, тениски, сака, топове.

Зеленото е цветът на материалното богатство, земята, природата и природните блага. Ако трябва да разрешите някои проблеми, свързани с недвижими имоти, или да купите нещо съществено за къщата, тогава носете зелени рокли или поли. Този нюанс ви помага да спечелите доверието на другите и подобрява интуицията./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай