logo

От тях ли сте? В този месец се раждат най-сексапилните хора на планетата

От тях ли сте? В този месец се раждат най-сексапилните хора на планетата

Експерти направиха проучване и са повече от категорични в изнесените резултати

Изследователи решиха да анализират списъка с най-сексапилни звезди и личности. Те са изготвили статистика, от която личи през кой месец от годината се раждат най-красивите хора. 

Неземно щастие ще сполети тези 3 зодии до края на годината

Убедени сме, че всеки ще си каже "Ооо, 100% е моят", но дали не грешите. 

Експертите са посочили златно, сребърно и бронзово място, като сме убедени, че ако се наредите на някое от тях, все ще ви е потупване по самочувствието. 

Изследователската група е част от огромна фирма и е определила категорично в кой месец се раждат най-сексапилните хора, а изводите им са на база класацията с 500-те най-красиви знаменитости в света, изготвена от портала Ranker.

Карма: 4 зодии трябва да бъдат нащрек през октомври, застигат ги тежки грешки от миналото

Април месец уверено държи първото място, като 60 от най-сексапилните и горещи звезди са родени именно през този месец. Сред тях са Ема Уотсън (от поредицата за Хари Потър), Гал Гадот (Жената Чудо).


На второ място се нареждат родените през месец август - 51 горещи знаменитости са проплакали за първи път през този месец - говорим за Холи Бери, Блейк Лайвли и Крим Хемсуърт.


Бронзът категорично отива през родените през месец февруари. Там цифрата е 49, а известните личности, които се нареждат са Риана и артистът Майкъл Бакари Джордан.


Разпределяйки най -секси звездите според техните зодии, изследователите установяват, че повечето от тях са Овни (например Робърт Дауни -младши и Кристен Стюарт), на второ място са Телци (Амбър Хърд, Джордж Клуни), а Лъвът е в трето място (Дженифър Лорънс, Джейсън Стейтъм). jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай