logo

Паднаха големи тайни на Меган, издадени от малки детайли СНИМКИ

Паднаха големи тайни на Меган, издадени от малки детайли СНИМКИ

Бившата холивудска актриса предизвиква куп скандали, но всички следят и май-малките подробности около нея

В началото на март месец бе последната среща на британското кралско семейство в пълния им състав. То се състоя в Лондон. Именно там обаче Меган Маркъл отново успя да привлече всички погледи към себе си. Имаше една доста странна причина, заради която всички онемяха от роклята й.

Умишлено или не, но съпругата на британския принц Хари винаги успява да предизвика куп скандали.

Меган Маркъл направила нещо много гнусно, за да разруши брака на Кейт Мидълтън

Първоначално херцозите на Съсекс обявиха, че напускат британското кралско семейство, а преди дни пък се появи информация, че се връщат на Острова.

Въпреки това всички следят с интерес всяка поява на бившата холивудска актриса и коментират и най-малкия детайл във визията й.

Сега обаче паднаха едни от най-пикантните и неподозирани тайни на Меган, които тя крие в най-малките и на пръв поглед незабележими детайли.

Каквото и да говорим, то трябва да признаем, че Меган Маркъл блестеше в прелестни тоалети и зашеметяващи бижута по време на последния си тур като старши член на кралското семейство. 

Херцогинята на Съсекс наблегна на аксесоари, които да олицетворяват интересите й и показват подкрепата й към различни каузи.

По време на обяда си с кралица Елизабет II Меган показа „екологичната“ си страна със сребристи обеци за 140 паунда от рециклирани материали на независимата британската марка „V by Laura Vann“.

За тайната си визита до училище в източен Лондон Маркъл сложи огърлицата за 125 паунда „Kismet Charm“ на „Edge of Ember“. Твърди се, че тя трябва да носи късмет и върху колието са гравирани четирилистна детелина и числото 7.

Падна голяма тайна, свързана с 12-каратовия годежен пръстен на принцеса Даяна (СНИМКИ)

За наградите „Endeavour“ Меган се наконти с обеци за 95 паунда на самостоятелния английски бранд „Roxanne First“, чийто автори се хвалят, че използват „етични“ диаманти, а творенията им са насочени към „независимите жени, които смело определят пътя си в живота“.

Шокиращо: От 2012 г. Кейт Мидълтън прави нещо, което никой не бе забелязал, а то се навира в очите на всички (СНИМКИ)

След зеления тоалет на Кейт, сега всички говорят за обеците й, които може да има всяка жена

В продължение на два дни Маркъл не свали ръчноизработената златна гривна с диаманти за 9500 паунда „Chi Chi“ на „Jessica McCormack“. Бижуто е сътворено така, че да доказва своето екопослание – неговото разграждане няма да замърси природата. Това го превръща в реликва за бъдещите поколения – поредният знак, че херцогинята е отдадена на „зеления“ шопинг.

Падна голяма тайна: На сватбата си Мегън Маркъл бе с нещо, което принцеса Даяна носеше малко преди трагичната си смърт (СНИМКИ)

За посещението си в Кралския национален театър Меган сложи „Любовна огърлица“ на „Sophie Lis“ за 280 паунда. Върху колието е написано: „Всеки ден те обичам все повече – повече от вчера, но по-млко от утре“. Стихът е взет от френската поема „The Eternal Song“. 10% от приходите от всяка продадена огърлица са дарени на организацията в защита на животните „Wild at Heart Foundation“.

Падна огромната тайна на принц Хари! Мистерията защо носи черен пръстен е разкрита!

Маркъл сложи и втори аксесоар на „Edge of Ember“ – вълнообразни обеци за 65 паунда. През март брандът оказа своята подкрепа за благотворителната кампания „Women for Women International“, която помага на жени, оцелели във война. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай