logo

Пълен хороскоп за месец май, идат важни дни за куп зодии

Пълен хороскоп за месец май, идат важни дни за куп зодии

Първата половина на месеца ще бъде успешна за по-голямата част от представителите на зодиака

Месец май вече е тук! Това означава, че е време да разберем какво ни готви звездното небе през новия месец! 

Време е да надникнем в хороскопите си и да разберем какви промени и предизвикателства ни очакват през май месец. 

Какви изненади са ни подготвили звездите и планетите? Какви перспективи и възможности ни очакват през новия месец? Нека да го разберем заедно!

Хороскопът предвещава, че през първата половина на май 2023 г. ще бъде успешна за по-голямата част от представителите на зодиака. 

Ще бъдете склонни да се отпуснете и да снижите гарда си. Но тогава ще откриете, че предишни грешки и недостатъци са довели до нарушения в ритъма на важен процес.

Пълен хороскоп за месец май:

Овен

През май за представителите на зодия Овен няма да е лесно да постигнат взаимно разбирателство на базата на емоционално отношение към текущите събития. Вашата експлозивна природа може да предизвика сериозни конфликти с другите. И причината за конфликта може да бъде всеки незначителен детайл.

В същото време, използвайки вашата лековерност, един от вашите тайни недоброжелатели ще ви подтикне да вземете грешни решения. И в резултат на това може да загубите някои важни неща за себе си.

Затова се опитайте да проверявате информацията, която идва до вас, и не вземайте прибързани решения. По семейни въпроси се опитайте да не налагате мнението си на близки, тъй като те не винаги ще бъдат готови да го приемат веднага.

Телец

През май Телците ще имат склонност да общуват често с приятелите си. Понякога присъствието ви ще бъде в тежест за тях, но въпреки това винаги можете да разчитате на тяхното разбиране и подкрепа.

В същото време е желателно комуникацията ви да не е свързана с парични отношения. Това означава, че е крайно нежелателно да заемате пари от приятели или обратното, за да им заемате пари.

При решаването на служебни въпроси ще се проявите като много упорит човек, способен на решителни действия. Вероятно ще успеете да съберете ефективен екип от съмишленици около себе си. При решаването на сложни проблеми разчитайте на логиката и житейския си опит.

Близнаци

През май представителите на зодия Близнаци трябва да се отдръпнат малко от делата, свързани с работата ви. Въпреки че текущите дела ще изискват вашето пряко участие, най-добре би било да намалите малко това участие, като прехвърлите част от делата върху плещите на други служители и колеги.

Това трябва да се направи, за да имате малко повече свободно време, което с удоволствие ще прекарате със семейството и близките си хора. Освен това, без ваше участие, домакинските задължения могат просто да бъдат изоставени.

Много е важно през този период да обърнете внимание на физическото си състояние, може би да се запишете на фитнес. И въпросът тук дори не е в наближаващия плажен сезон, а по-скоро в положителното настроение, което ще получите, като спортувате.

Рак

Не трябва да планирате нищо или да правите прогнози за този месец, защото най-вероятно всичко изобщо няма да върви, както сте планирали. Но въпреки това в резултат на това все още получавате това, към което сте се стремили. В работата ще трябва да общувате с ръководството на компанията относно вашите перспективи.

Вероятно ще ви бъде предложено повишение или поне малко материално стимулиране чрез увеличаване на заплатата ви.

Звездите препоръчват всички бизнес предложения, които получавате през този месец, да бъдат фиксирани на хартия, в противен случай хората, с които сте говорили това, могат по-късно да изтълкуват погрешно същността на вашите договорки. В семейните дела са вероятни резки промени в настроението, резултатът от които може да бъде малка семейна кавга.

Лъв

Май ще предостави на Лъвовете всяка възможност да разгърнат своя чувствен потенциал. Ще станете по-отворени и привлекателни за общуване с противоположния пол.

Това може да ви даде извинение да започнете малка връзка с някого, когото харесвате от дълго време. Май ще ви даде възможност да опознаете този човек по-добре. На работа ще прекарвате много време в разговори за работа и не много.

Разбирате обаче, че иначе нещата изобщо няма да помръднат. Затова ще се опитате да общувате с хора, които могат да ви помогнат и да ги включите в общата ви кауза. В края на май ще трябва да си купите нов телефон или някои електронни джаджи.

Дева

Този месец за представителите на зодия Дева условно може да се характеризира като време на положителни промени. Съдбата ще бъде с вас през май, така че дори и с минимални усилия от ваша страна, всичко ще се нареди за вас и ще можете да получите това, което искате.

Проблемът обаче е, че не всички хора във вашето обкръжение ще се радват да приемат тези промени. Тоест може да имате искрени завистници. Освен това може да се окажат хора, от които изобщо не очаквате това. Погледнете по-внимателно колегите си от работата.

Вероятно недоброжелателят се крие някъде сред вашите колеги. Въпреки засиления късмет през този месец, звездите не препоръчват сега да се занимавате с хазарт. Това може да доведе до сериозни финансови загуби.

Везни

Този месец ще бъде от голямо значение за вас да съчетаете личните си интереси с интересите на семейството. Колкото и да се опитвате, няма да успеете напълно да се отделите от семейните си дела. Следователно ще трябва да решите много въпроси, свързани с близки роднини.

В работата ще трябва да се сблъскате с някои проблеми, свързани с неразбиране на позицията ви сред лидерите. Това обаче са разрешими въпроси и до края на месеца на всички ще стане ясно, че сте били прави.

В личния живот е вероятно малка кавга с любим човек, причинена от временна липса на чувства. Опитайте се да се грижите повече за близките си и тогава проблемните ситуации ще останат настрана.

Скорпион

Най-важното нещо за Скорпионите този месец ще бъде решението на финансовия въпрос. Склонни сте към големи разходи и не можете да се откажете от удоволствието да се сдобиете с някои важни неща, за които отдавна сте мечтали.

В служебните дела също трябва да проявите спокойствие и благоразумие. Вземането на прибързани решения сега е крайно нежелателно за вас. Можете да направите много глупави неща. Трябва да проявявате повече уважение към по-възрастните хора.

В замяна те ще могат да ви дадат съвет, който ще ви помогне да се справите с трудна ситуация. В трудни моменти можете да разчитате на помощта и подкрепата на приятелите си. Те няма да ви разочароват.

Стрелец

Този месец Стрелците ще се възползват най-много от заемането на лидерска позиция. Ако успеете да докажете на другите с думите и действията си, че имате право да се наричате лидер, тогава можете да сте сигурни, че по-голямата част от екипа на работа ще застане на ваша страна.

Затова трябва да положите всички усилия, за да сте сигурни, че хората ви чуват и разбират. Звездите през май покровителстват онези Стрелци, които заемат ръководни позиции в техните компании. От друга страна, по семейни въпроси трябва, напротив, да се вслушвате в мнението на вашата сродна душа.

Това ще ви помогне да избегнете ненужни домашни кавги. Освен това задушевният разговор с любимия ще ви помогне да се опознаете по-добре и да започнете да правите нови съвместни планове за бъдещето.

Козирог

Май обещава да бъде добър месец за Козирозите, когато можете да реализирате пълния си потенциал. Ще се радвате да правите онези неща, които поради определени обстоятелства са били отложени за „по-късно“. Сега ще имате време и желание да осъществите плановете си.

Финансовият аспект е ок. Ще можете не само да спечелите добри пари, но и да направите важна основа за бъдещето. По служебни въпроси симпатиите на началството ще бъдат на ваша страна. Следователно няма да имате никакви затруднения, свързани с работни проблеми.

В домакинската работа трудните отношения със съседите могат малко да усложнят живота ви. Възможно е да има малък конфликт, в резултат на който ще им докажете, че са сгрешили.

Водолей

Като цяло май ще бъде доста добър месец за Водолеите. Ще успеете не само да решите успешно настоящите си проблеми, но и да се справите с някои нови проблеми, които могат да ви се изпречат през тези дни. Основно това ще са проблеми, свързани с минали събития от личния ви живот.

Някои хора, с които отношенията са прекъснати от дълго време, ще се опитат да ви върнат в своя приятелски кръг и това неволно ще провокира напрегнати ситуации. По бизнес въпроси трябва да проверявате отново информацията, идваща от непроверени източници.

Ако ви предложат подписване на важни документи или договори, опитайте се да не бързате с това. Може би като за начало трябва да дадете документа за разглеждане от адвокати.

Риби

Този месец представителите на зодия Риби ще насочат цялото си внимание към отношенията със сродната си душа. В същото време можете да сте сигурни, че има хора, които искат да се намесят в това. Може би това е някой, който има полза от разпадането на вашия съюз. Във всеки случай трябва да помислите.

Ако все още нямате собствено семейство, то през май ще имате отлична възможност да срещнете човек, с когото да започнете. В същото време вашите приятели и колеги от работата ще се опитат да прехвърлят проблемите си върху вас. Опитайте се да им откажете по любезен начин.

И вярвайте, че никой няма да ви съди за това. В крайна сметка имате достатъчно свои неща, с които да се занимавате. Част от работата ви дори ще трябва да носите вкъщи, за да имате време да свършите всичко навреме. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай