logo

Разбирайки защо не трябва да спя на две възглавници, се уплаших и вече не правя така

Разбирайки защо не трябва да спя на две възглавници, се уплаших и вече не правя така

Тук изобщо няма значение дали ги поставяте една върху друга, една до друга, или пък ги слагате на различни страни върху леглото

Казвате, че спането на две възглавници е по-удобно, по-меко и по-спокойно? А знаете ли, че това не трябва да се прави в никакъв случай?

Много хора знаят, че не трябва да спят с краката към вратата. Малцина обаче са запознати с поверията, свързани със спането на две възглавници.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем защо не е добре един човек да заема две възглавници едновременно. И тук изобщо няма значение дали ги поставяте една върху друга, една до друга, или пък ги слагате на различни страни върху леглото или дивана. 

Какво вещае поверието за самотни хора?

Колкото и да е странно, поверието обещава по-нататъшна самота до дълбока старост. Ако търсите сродна душа и се надявате най-сетне да я срещнете, е по-добре да спите на една възглавница. Засега сте сами и една ви е достатъчна.

Страшни беди и неприятности ви чакат, ако оставяте ключовете в ключалката

Но ако сте "алчни" и заемате цели две възглавници наведнъж, не оставяте място за нов човек в живота си!

Какво вещае поверието за семейните?

Ако съпругът ви е заминал по работа в друг град, приберете възглавницата му в гардероба, за да е по-далеч от греха. Смята се, че по този начин ще се предпазите от изневяра, а семейството - от разпад.

Какво казва поверието за бебетата?

Не се опитвайте да ограждате бебето си с купища възглавници. Когато порасне, то ще се превърне в несигурен човек. По-добре да сложите една дълга и плоска възглавница под главата му. Така ще избегнете проблеми с гръбначния стълб на детето и ще му помогнете да стане цялостна личност.

Направите ли нещо такова след залез слънце, чакат ви само беди и проблеми

Възрастните също не трябва да спят на две възглавници. Тези, които вече са загубили своята половинка, продължават да го правят. Това е сигурен път към ужасна депресия, разочарование в живота и други, понякога необратими последици. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

qwerty

qwerty 21.11.2020 12:50

Аз спя на три. За три няма поверие.

ММкк

ММкк 21.11.2020 13:12

Вие не сте добре.

asddfgh

asddfgh 21.11.2020 21:06

qwerty ти си аматьор бе човече, аз маам 5 под всяка глава и няколко на краката.. ;))) Зависи от гледната точка. Може да се счита за по няколко под трите крака и няколко под главната глава ;)))