С тези малки трикчета ще привлечете парите в живота си! Започнете от...

С тези малки трикчета ще привлечете парите в живота си! Започнете от...

Ако искате да забогатеете, тогава трябва да подобрите паричната си енергия по по-хитри начини

Всеки човек знае, че за да не остане без пари, трябва всеки месец да спестява поне 10% от заплатата си и да следи разходите му да не надвишават приходите.

Всичко това обаче е за материалното. Оказва се, че има няколко трика на духовно ниво, с които може да накарате парите да потекат към вас като реки. И един от тях е свързан с портмонето ви. 

Изборът на портфейл и начина, по който боравите с него, е пряк показател за това дали ще успеете да спестите някакви средства, или непрекъснато ще ви се налага да взимате заеми.

Ако искате да забогатеете, тогава трябва да подобрите паричната си енергия по по-хитри начини. Например, като сменете портфейла си със син. Именно този цвят, по думите на експертите по Фън шуй, помага за привличането на пари.

Ето как правилно да "заредите" портмонето си, за да привлечете парите в живота си

Между другото, като цяло е добра идея всяка година портфейлът ви да е нов.

Ако миналогодишният ви е помогнал да натрупате значителна сума и да не се нуждаете от нищо, е добре да го запазите като талисман. Разбира се, не трябва да го оставяте празен. За да предотвратите изчерпването на паричния си късмет, е добре да поставите в него няколко банкноти с по-висока стойност.  

Ако обаче не сте намерили никакво богатство със стария си портфейл, може спокойно да се отървете от него. Важно е това да се случи по време на намаляващата луна.

Как правилно да спестявате пари през 2024 г. и какъв трябва да бъде портфейлът ви?

Астролозите и експертите по Фън шуй казват, че е добре портмонето да е синьо, защото именно това е цветът на парите за 2024 година. Той ще помогне да запазите и увеличите капитала си.

Препоръчително е портмонето да е с правоъгълна форма, за да може парите в него винаги да са изправени.

Такова портмоне ще ви обрече на бедност

И още няколко важни съвета, които си струва да запомните, ако искате да подобрите финансовото си състояние тази година: добре е в портмонето си да държите само чисти купюри. Подреждайте ги внимателно и гледайте да не ги мачкате.

И нещо също много важно - пари, които вече са излезли от обръщение, нямат място в портфейла ви! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай