logo

Тест с рози сбъдва желания за секунди, трябва само да...

Тест с рози сбъдва желания за секунди, трябва само да...

Всеки от нас има тайни желания, за които мислим и все вярваме, че някога ще се сбъднат. Но дали наистина тези ни мечти за изпълними? Ако да, то кога ще се случи това?

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои три зодии имат свръхестествени възможности. Показахме ви и много интересен и лесен тест с руни, който предсказва какво ще ви се случи в следващите няколко дни.

Сега ви предлагаме много интересен тест, който ще ви отговори на въпроса – кога ще се сбъднат мечтите ви и всъщност има ли вероятност въобще те да станат реалност.

За целта просто трябва да си изберете една от розите на картинката, а ние ще ви разкрием какво се крие зад нея.

Погледнете внимателно дланите си? Ако виждате буквата "М", сте извадила голям късмет, защото...

1. Вашето желание ще се сбъдне много скоро, само трябва да имате търпение

Вие сте силно емоционален човек, с душа, чиста като на дете. Лесно се обиждате и бързо може да се отдалечите от някого. Обичате да споделяте тайните си и не е много трудно доверието ви да бъде спечелено.

Вие сте на прав път. Редно е да полагате повече усилия и мечтите ви ще станат реалност даже по-бързо, отколкото сте предполагали.

Имате буквата V на дланта си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

2. Желанието ви ще се сбъдне, но не точно така, како сте си го представяли

Вие сте готови да преминете през всякакви изпитания в името на щастието. Няма случайни действия в живота ви – винаги довеждате работите си докрай, дори и да се налага да положите доста усилия затова. Ще постигнете целта си, но не по начина, по който сте си представяли това да се случи.

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

3. Желанието ви ще се сбъдне, но няма да е скоро

Не обичате да чакате, а винаги искате бързо да става на вашето. Вие сте голям оптимист и се опитвате да откриете нещо положително във всяка ситуация, без значение колко безнадеждна изглежда тя. Обичате да бъдете ценени. Сега обаче се налага да изчакате малко повече за сбъдването на мечтата ви. Ще успеете, но не точно сега.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

4. Изпълнението на мечтата ви зависи само и единствено от вас

Вашите възгледи за живота са доста по-различни от тези на останалите. Всъщност вие осъзнавате доста неща, които много други на този етап от живота не са успели. Свикнали сте да държите под контрол всяка ситуация. Ето защо, ако успеете да си направите правилен план за действие, то със сигурност ще реализирате всичките си цели и желания.

Тест: Много малко хора успяват да открият огромната змия на тази снимка

5. Скоро въобще няма да искате това, което сте си намислили

Ако доскоро животът ви течеше бавно и не се случваха кой знае колко интересни неща, то скоро всичко тотално ще се преобърне. Ще бъдете изправени пред доста предизвикателства и ще трябва да правите бързи избори. Пред вас ще се отворят много широки хоризонти. Сегашната ви мечта въобще няма да ви изглежда привлекателна след време./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай