logo

Тези 5 причини ще ви накарат веднага да въведете ред в библиотеката

Тези 5 причини ще ви накарат веднага да въведете ред в библиотеката

Книгите носят специална енергия, която е в състояние да трансформира енергията на къщата

Много хора обожават да четат книги и могат да се похвалят с богата и доста интересна библиотека.

Книгите обаче са не само склад за ценна информация. Те носят специална енергия, която е в състояние да трансформира енергията на къщата.

Една най-обикновена библиотека ще се превърне в истинско място на сила във вашия дом, ако я въведете в ред и подредите книгите по определен начин.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием как правилно да съхранявате книгите в дома си, за да ги превърнете в източник на положителни емоции и помощник в привличането на щастие.

Всички книги в библиотеката трябва да бъдат разположени така, че кориците им да се виждат ясно. Не ги поставяйте на два реда или по хаотичен начин. Това затваря потоците от енергия, които могат да привлекат положителни промени в дома и живота ви.

Тези растения ще ви отърват от злото и ще донесат просперитет в живота ви

Няма никакво значение колко книги имате. Важно е да спазвате едно просто правило при подреждането им: оставете само литературата, която харесвате или може да бъде полезна. Многобройните брошури, книги, които след първото четене не искат да бъдат взети отново, или подаръци от непознати, които не са ви необходими, трябва да бъдат раздадени или подарени.

Книгите трябва да бъдат разположени по категории, за да не се смесва енергията им. Литература за отношенията и любовта трябва да бъде сложена на рафтовете на височината на гърдите. На най-високите трябва да поставите учебни материали, учебници и справочници. Областта под сърцето е за  романи, разкази и истории.

Книгите са ценен материал, особено ако са любими и често ги препрочитате. И е много важно да ги поддържате в ред. Избърсвайки редовно праха от тях, не само ще удължите живота им, но и ще запазите положителната енергия.

Ванга го е казала: С тези неща ще привлечете щастието в дома си

По рафтовете на библиотеката не трябва да поставяте много декорации. Те само ще попречат на енергията да проникне в цялата къща. Изключение са само талисманите или амулетите, които могат да се презареждат от книгите.

Всяка книга може да се превърне в източник на нови знания, да украси свободното ви време и да ви помогне да останете в добро настроение. Важно е да държите в дома си онези екземпляри, които наистина харесвате и са ви от полза, за да не натрупвате пространството. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай