logo

Вманиячен мъж изяде 32 000 биг мака за половин век, но е здрав като бик

Вманиячен мъж изяде 32 000 биг мака за половин век, но е здрав като бик

Американецът се вманиачил по този вид бургер, когато за първи път го опитал в Макдоналдс през 1972 г.

Дон Горске от Уисконсин, САЩ, е изял около 32 000 хамбургера Big Mac за 50 години. 

Обичаме тази закуска, но тя бомбардира тялото ни с мазнини

Мъжът се вманиачил по този вид бургер, когато за първи път го опитал в Макдоналдс през 1972 г. Горске каза, че толкова много се е насладил на трите Big Mac, които е изял за обяд, че е поръчал още няколко в същия ден. Наричайки го „най-добрият сандвич в света“, той каза, че веднага е разбрал, че ще го яде до края на живота си.

Американецът запазва всички касови бележки и кутии от любимите си бургери, за да ги регистрира точно. Сега той яде един или два от любимите си сандвичи на ден. На рождения си ден той украсява със свещи Биг Мак вместо торта, а на други празници яде само бургери вместо обичайната храна.

Този продукт подобрява настроението и съня

Горске се влюбил в Макдоналдс толкова много, че дори предложил брак на жена си Мери там. „Дон Горске не ми каза за манията си по Биг Мак, когато се срещнахме за първи път и не бях сигурна, че тогава беше истинска мания. Той ядеше бургери всеки ден, понякога му ги носех, но не мислех, че ще продължи вечно”, казва жената.

Въпреки че яде бърза храна всеки ден в продължение на много години, мъжът е абсолютно здрав. Той обяснява това с факта, че води активен начин на живот и не яде нищо вредно освен бургери/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ауууу

Ауууу 25.09.2022 18:12

Сигурно е 300 килограма