logo

Хороскоп: Сатанински дни през ноември, в никакъв случай не…

Хороскоп: Сатанински дни през ноември, в никакъв случай не…

Експерти огласиха какво е забранено да се прави на няколко конкретни дати

Астролозите вярват, че всеки ден от годината има своя покровител. Една от най-ужасните е богинята Хеката – древногрцката царица, управляваща Луната.

Жените от тези зодии не са създадени за домакини

Лунните дни във всеки месец, които са под нейна защита, се наричат сатанинските дни.

В следващите редове ще ви разкажем каква е особеността на всеки от тях и какви са забранените неща.

Знаете ли кои са трите най-срамежливи зодии

Дни на Хеката 2022

15 лунен ден – 8 – 9 ноември

Символът на деня е Змията. Това създание символизира изкушението и мъдростта. Обърнете внимание, през този период може да бъдете подведени от съблазнително предложение. Контролирайте емоциите  и мислите си, не се поддавайте на изкушенията, лесните пари и авантюрите. Бъдете балансирани и хармонични. Преодолявайте всички препятствия спокойно, въздържайте се от стартирането на нова връзка или бизнес.

23 луненден – 16-18 декември

Символ – Крокодил. Енергията на хората в този период ще се изчерпва. Тялото ще усеща, че не може да се възстанови достатъчно бързо и е важно да оставите всички тежки физически активности. Заемете се с прочистване. Има огромна вероятност от скандали, спорове и обиди. Може да станете жертва на ревност или агресия, а може дори на желание за отмъщение.

Не се поддавайте на провокации и се владейте. Добре е да медитирате и да си починете от социалната суматоха.

29 лунен ден – 23 – 24 ноември

Символ на деня – Октопод. Най-тежкият ден от цикъла – не започвайте нищо ново и не отказвайте да продължавате стари дела. Ще усещате душевна тежест, апатия, страх, съмнения, а някои хора може да имат психически проблеми. Откажете се от пътувания, финансови транзакции и всякакви събития. Не допускайте хората близо до вас, защото могат да издърпат енергията ви. Научете се да търсите сила от природата или творчеството. Не взаимодействайте с обществото. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай