logo

Заради тези 6 неща парите изтичат от дома ви!

Заради тези 6 неща парите изтичат от дома ви!

Тези вещи не само изсмукват положителните емоции, но и привличат бедност

Домът е не само място за почивка, но и на сила. В уютното жилище винаги царува енергията на благополучието и просперитета.

Тя обаче може да бъде развалена лесно от дреболии, които създават безпорядък. Тези вещи не само изсмукват положителните емоции, но и привличат бедност.

Всеки дом може да се превърне в място на изобилие. За целта трябва не само да поддържате ред в къщата си, но и да подреждате правилно мебелите, за да не блокирате енергийните канали.

Тези 6 неща носят бедност и болести, махнете ги от дома си

Безпорядъкът и предметите, от които е най-добре да се отървете, могат да блокират положителната енергия и да допринесат за изтичането на парите от нея.

Капещи кранове

Те са пряк път към бедността. Освен че увеличават разходите за комунални услуги, водата буквално изсмуква паричната енергия, пречи на финансовата стабилност и затруднява спестяването на пари.

Прах и боклук 

Натрупването на прах в ъглите допринася за стагнация на енергията и предотвратява навлизането на положителна енергия в къщата. Заедно с боклука, който заема полезно място в дома, мръсотията отблъсква паричния късмет и пречи на привличането на финанси. 

Празни бутилки и буркани 

Много хора събират буркани, бутилки и други съдове за бъдеща употреба или пък съхраняват в тях всякакви дреболии. Но ако празните съдове стоят по масите, затрупват цялата кухня или са превзели балкона, и дума не може да става за просперитет.

Изхвърлете тези думи от речника си! Ще ви навлекат бедност, крах и дългове

Бурканите и бутилките трябва да са подредени на едно място в очакване на деня, в който отново ще влязат в употреба. А всичко излишно да отиде на боклука! 

Безброй статуетки и магнити 

Мнозина са свикнали да пазят различни сувенири, закупени при поредното пътуване, но понякога техният брой просто пречи. Безкрайното почистване, постоянното натрупване на прах и визуалното усещане за бъркотия не внасят оптимизъм и водят до финансови затруднения.

Струва си да се отървете от ненужния боклук, за да може енергията на къщата да остане положителна. 

Стари вещи

В гардеробите, скриновете и килера често може да откриете вещи, които повече няма да използвате. Носените дрехи привличат бедност, особено ако са скъсани, мръсни или предизвикват негативни спомени.

Вирусът на бедността тегне над всички, които правят тези 4 неща!

Експертите по биоенергетиката препоръчват да ги изхвърлите, за да се отървете от всичко, което създава бъркотия.

Мръсни прозорци 

Светлите и просторни пространства създават благоприятна енергия, докато мръсотията и петната по стъклените и огледални повърхности привличат бедността.

За да затворите канала, през който изтичат парите, трябва да поддържате прозорците и огледалата чисти, като периодично ги избърсвате и организирате генерално почистване. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай