logo

2 зодии ще срещнат любовта през 2023 г.

2 зодии ще срещнат любовта през 2023 г.

Тези хора трябва да се подготвят за кардинални промени в личния си живот

Астролозите направиха подробна любовна прогноза за всички знаци от Зодиака за новата 2023 година - Годината на Водния заек.

Куп пари за 2 зодии през януари

Според експертите 2023 година ще донесе голяма и истинска любов за представителите на две зодии, а те трябва да очакват наистина кардинални промени в целия им живот заради това. 

Любовта определено ще ги понесе на крилете си, а светът ще им се види направо розов. Именно с тези хора най-вероятно необвързаните може да създадат семейство и спокойно ще могат да нарекат сродна душа.

Лъв
Лъвовете ще разберат, че хората, които са до тях, съвсем не са хората, за които се представят. Ще искат да избягат далеч и да рестартират всичко. Съдбата ще е благосклонна към тях и още през първата половина на пролетта ще срещнат човек, който ще преобърне живота им. Звездите вещаят дълъг и щастлив живот на

Лъвовете с този, който ще срещнат през пролетта.

Дева
Девите, които все още не са открили своята сродна душа, ще чувстват, че самотата много им тежи. След новогодишните празници обаче ще имат нова страст.
Първоначално няма да приемат нещата така сериозно, колкото би следвало, но след време Девата ще осъзнае, че е меко казано влюбена до уши. 

Астролозите ви предричат дълъг и траен съюз с човека, когото срещнете през 2023 година. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

...

... 07.01.2023 11:00

az mnogo otdavna sum si namerila golemia liubim blizi , kogoto obojavam