logo

44-г. Ани шокира всички: Използвах вибратор публично и никой не разбра

44-г. Ани шокира всички: Използвах вибратор публично и никой не разбра

По думите на жената това е било едно от най-силните и вълнуващи секс преживявания, които са имали с мъжа й

Сексът заема неизменна част от живота на всеки човек. Дали това правило важи повече или по-малко за семейните двойни никой не може да каже. Има съпрузи, които много рядко се отдават на интимни ласки, но има и такива, които използват всеки удобен момент, за да се позабавляват в леглото.

Читателка на jenata.blitz.bg обаче успя да изненада всички с интимното признание, което направи. 

„На 44 години съм, но за мен и мъжа ми сексът винаги е бил изключително важен и много, много приятен. До ден днешен не спираме да експериментираме и да търсим нови усещания“, споделя Ани, което изпрати писмото си до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Ани сподели, че наскоро приятелка й казала за нова секс играчка – вибриращи яйца (вибро яйца). „И за миг не се поколебах и го купих. Интересното на това яйчице е, че е от две части. Едната се слага в бельото, а другата се дава на половинката. След това той може да ви доведе до оргазъм дори без да докосва!“, казва 44-годишната жена.

Ива: Взех си вибратор, а реакцията на съпруга ми и приятелката ми ме шокира! 18+

Тя каза, че с мъжа й използвали вибратора в един известен столичен ресторант и това било най-силното и вълнуващо секс изживяване и за двамата. Най-интересното било, че никой от околните не разбрал какво върши палавата двойка.

„Отначало беше просто интересно: забавлявахме се с вибратор публично, но никой не го забеляза. Но скоро се почувствах много възбудена. Исках да целуна страстно мъжа си пред всички, а след това да го съблека и да правим секс. 

Стиснах ръката му, за да не изкрещя - усещанията бяха толкова силни. В крайна сметка накрая се обадихме на такси и се любихме у дома, въпреки че нямах нищо против да го направим и в таксито. Той ме възбуди толкова много, че не можех да се контролирам.

Ива: С мъжа ми открихме тайната на божествения секс! 18+

Сега препоръчвам тази играчка на всички двойки: както тези, които нямат проблеми със секса, така и тези, които спешно се нуждаят от разнообразие. 

Между другото мъжът също получава много удоволствие в процеса. Въпреки факта, че ерогенните му зони не се стимулират, той се възбужда от самото осъзнаване, че партньорът му е изключително възбуден. Поне при мен и мъжа ми беше така. Пробвайте вибро яйцето – няма да съжалявате“, казва 44-годишната Ани. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!