logo

5 начина да "омагьосате" един мъж веднъж завинаги

5 начина да "омагьосате" един мъж веднъж завинаги

Едно специално явление в психологията включва създаването на силни връзки, които ви помагат бързо да превключвате от едно настроение към друго

Психолозите са сигурни: изобщо не е необходимо да се обръщате към гадатели и екстрасенси, за да привържете мъж към себе си. Някои трикове и трикове работят не по-лошо от магическите любовни магии и тяхната ефективност е потвърдена от хиляди момичета.

Основният начин да създадете силна връзка с младия мъж, който харесвате, е закотвянето. Това явление в психологията включва създаването на силни връзки, които ви помагат бързо да превключвате от едно настроение към друго. Така че малките нюанси ще накарат мъжа да мисли за вас и да се чувства щастлив във вашето присъствие.

Тактилно усещане
Психолозите вярват, че докосването може да създаде силна асоциация с щастието. Опитайте се да докоснете ръката, рамото или лицето на младия мъж, когато той говори за щастливи моменти или споделя нещо важно с вас. Ако повторите това много пъти (според статистиката от 10 до 30), тогава в моменти на гняв или ярост за избраният ще бъде достатъчно да го докоснете отново, за да преминете към приятни мисли. 

Миризма
Психолозите са сигурни, че именно ароматите влияят на възприятието ни за човек по-силно от думите и докосванията. С тяхна помощ можете да създадете силна връзка: използвайте едни и същи парфюми и ароматни масла по време на срещи или преди интимност. Човек може дори да не забележи миризмата, но мозъкът му, улавяйки тази миризма, ще предизвика спомени за вас и романтични преживявания.

Ще се плеснете по челото щом научите тези неща за целувките

Планирайте
Една на пръв поглед случайна фраза може да седи в главата на човек дълго време и да ви впише в плановете му за живота. Основното е, че те са свързани с нещо приятно. Например, научихте, че избраният е любител на съвременното изкуство. Забележете, че след няколко месеца във вашия град ще има интересна изложба и предложите да отидете на нея заедно. Един мъж автоматично ще ви въведе в живота си за този период, дори ако сте имали само няколко срещи.

Възхищавайте се!
Всеки обича да бъде хвален, а мъжете имат особено нужда от подкрепа и комплименти, защото целият им живот е надпревара за успех. Станете този, който забелязва всичките си победи, дори и малките. Основното е, че трябва да е искрено, тогава избраният ще се стреми към вас, чувствайки, че е оценен и подкрепен.

Не контролирайте
Да, искате да обвържете мъж със себе си, но най-добрият начин да задържите мъжа е да спрете да го контролирате. Всеки цени свободата, така че спри да питаш къде е бил човека и си потърси сметка, не налагай обществото и доверието си. Чувствайки се спокоен и свободен, избраният ще се стреми да посвети цялото си време на вас. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 21.09.2022 4:57

lizaneto e hubavo ako ne e mirizmata aaa