logo

Бъдеща булка узна най-скандалната тайна на младоженеца и моментално отмени сватбата

Бъдеща булка узна най-скандалната тайна на младоженеца и моментално отмени сватбата

3 месеца преди голямото събитие радостта на младата жена била помрачена

25-годишна жена развали годежа и отмени сватбата си заради папка, на която се натъкна в компютъра на младоженеца, пише Daily Star.

В профила си в TikTok потребителката с никнейм @lifebymaria разказва, че след 3 месеца трябвало да се омъжи и активно подготвяла сватбата. Радостта й от подготовката за празника обаче била помрачена от файлове, които годеникът й съхранявал на компютъра си.

Съсипаната младоженка споделя, че разкрила скандалната му тайна, когато един ден се наложило да използва компютъра му, за да си подаде документите за работа, тъй като нейният не работел. 

Бъдеща булка отмени сватбата, след като разбра за долните номера на майка си

"Той изтегли автобиографията ми и отиде в папката си с файлове, за да види къде са качени документите. Когато отвори една от папките, видях снимки на моите сестри и на други хора", споделя тя.

Изненадана, тя попитала партньора си защо пази тези изображения. А той й признал, че обича да ги гледа, представяйки си хората на тях голи. 

@lifebymaria everything done in the dark comes to light #breakup #breakuptiktok #healing #healingtiktok #exfiancé #brokenengagement #relationships #fyp to that one person - <3

В хода на разговора станало ясно още, че изрязвал лицата от снимките и ги вкарвал в порнографски материали.

Жената била толкова шокирана от откритието, че веднага отменила сватбата и зарязала перверзника. 

Разярена булка отмени сватбата след скандално искане на младоженеца

Голяма част от интернет потребителите не крият, че са смаяни от историята й и я подкрепят в коментарите си. 

"По-добре от развод скъпа. Спаси се", "Това ми се случи току-що тази седмица... Опустошително" "Много съжалявам, че преминаваш през това. И на мен ми се случи нещо подобно!" , пишат те. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай