logo

Малки бюти трикчета, с която фаталната жена завърта главата на всеки мъж

Малки бюти трикчета, с която фаталната жена завърта главата на всеки мъж

Ако до този момент дори не сте си помисляли, че работят, е крайно време да ги изпробвате

Колкото и да се опитват да го отричат, жените не спират да се стремят да направят приятно впечатление у силния пол. Нещо повече, винаги е приятно да осъзнаете факта, че някой мъж на улицата е спрял погледа си точно на вас!  

Много дами се заблуждават, че мъжете ще се влюбят в яркия им маникюр с рисунки на снежни човеци или тоновете хайлайтър, нанесен и на най-неподходящите места.

Истината е много по-различна от това, което ни се струва на пръв поглед. Именно затова от jenata.blitz.bg решихме да съберем най-популярните бюти уловки, които наистина се харесват на голяма част от представителите на силния пол.

Ако до този момент дори не сте си помисляли, че работят, е крайно време да ги изпробвате! Обещаваме ви, че няма да съжалявате! 

Лека руменина
По правило, дори интуитивно, мъжете ще обърнат внимание на онази жена, която изглежда здрава. И ако се опитате да нарисувате скулите си с бронзър и да ги направите възможно най-забележими, едва ли ще се харесате на някого. Освен на себе си, разбира се. 

С тези женски "сигнали" ще накарате всеки мъж да се влюби във вас!

Добре е ружът, който сте си сложили, да е едва забележим, с естествен нюанс. Разбира се, мъжът няма да ви попита каква е тази козметика. И в крайна сметка всичко ще изглежда максимално естествено!

Естествен цвят на устните
Понякога мъжете смятат, че червеното червило прави жената да изглежда малко по-агресивна и отблъскваща. А гланцът за устни може да създаде не много приятни усещания, защото много често тези  средства са твърде лепкави.

Тайните на привлекателната жена, която покорява мъжете само с един поглед

Затова най-добре заложете на естествените нюанси. От една страна, те ще направят устните ви по-красиви, а от друга - ще изглеждате много естествено. 

Холивудски къдрици
Въпреки че днес късите коси се радват на голяма популярност, много мъже харесват меките, дълги и закачливи къдрици.

7 малки трикчета, които ще ви превърнат в магнит за мъжете

В крайна сметка, не случайно повечето красавици от кориците на лъскавите списания са точно с такава прически! Тя изглежда нежно и много женствено.

Лек тен
Лекият загар също говори за това, че нямате проблеми със здравето и се чувствате щастливи и свободни. Не е нужно да гоните шоколадов тен. Най-добре е да обърнете внимание на естествен, сякаш „случаен“ загар. За целта може да използвате леки бронзатори и автозагар. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай