logo

Млада жена си хвана такси, погледна шофьора и животът й се преобърна на 180 градуса СНИМКИ

Млада жена си хвана такси, погледна шофьора и животът й се преобърна на 180 градуса СНИМКИ

Историята им може да се превърне в телевизионна драма, пише интернет потребител

Любовната история на двойка от Китай, разделена цяло десетилетие, се превърна в хит в мрежата, след като двамата разкриха, че са се срещнали случайно в такси и най-накрая са се оженили, съобщава Asia One.

Жената разказва, че с бъдещия си съпруг се запознала през 2007 г. През 2011 г. трябвало да се оженят, но сватбата така и не се състояла заради голямата сума за откуп, която родителите на булката искали от младоженеца и разстоянието между домовете им. 

Бившите младоженци били разделени почти 10 години. През това време и двамата се оженили, създали деца, а по-късно се развели. 

През 2020 г. жената отишла по работа до Хънан. Тя се качила в едно такси и с изненада установила, че зад волана е любимият й.

След случайната среща двамата продължили да поддържат връзка.

Карън и Сам се срещнаха след 14 години раздяла и животът им се промени кардинално

"Той знаеше, че животът ми беше труден по онова време и аз знаех същото за него. Така започнахме да си пишем съобщения, за да се утешаваме взаимно и постепенно се влюбихме отново", разказва жената.

Година по-късно влюбените си купили къща в Дзянси и се оженили.

Щастливата булка не крие, че решението да създадат семейство до голяма степен се дължи на децата им, които се нуждаели и от двамата си родители. И  допълва, че децата на любимия й са я приели бързо.

"Нарекоха ме "мамо" при втората ни среща. Друг знак от Съдбата е, че дъщеря му и моята дъщеря са родени в един и същи ден на един и същи месец, въпреки че дъщеря ми е с две години по-голяма", споделя младоженката. 

Влюбени, разделени от строгите си родители, се срещнаха след 40 години и решиха да... СНИМКИ

"Срещнахме се отново. Шансът това да се случи е много рядък. Беше хубава карма. Нещо повече, децата се разбират добре. Трябва да ценим настоящата връзка и да продължим живота си заедно“, посочва в заключение тя. 

Историята на влюбените успя да докосне интернет потребителите . "Съдбата им е предопределена", "Тяхната история може да се превърне в телевизионна драма", "Децата имат и баща, и майка. Той е първата й любов. Толкова е перфектно!", пишат те. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай