Момиче покани дългогодишния си партньор на гости и така разбра жестоката истина за него

Момиче покани дългогодишния си партньор на гости и така разбра жестоката истина за него

Героинята на историята каза, че се е срещала с човека от три години, но през цялото това време двамата са се виждали само през делничните дни

Потребителка на Reddit с псевдоним ThrowRA_BFDisappears сподели история за това как е научила жестоката истина за партньора си си, след като му е изпратила съобщение, с което го е поканила на гости.

Момичето призна, че не разбира как точно да обясни случилото се и поиска съвет от потребителите в мрежата.

Героинята на историята каза, че се е срещала с човека от три години, но през цялото това време двамата са се виждали само през делничните дни. Приятелят й твърдял, че работи събота и неделя и затова не може да се виждат през уикенда.

Шок: Свещенослужителка преподава на студенти БДСМ

Един уикенд авторката на публикацията, въпреки предупрежденията на човека, че е зает, все пак решила да го покани при нея за през нощта. След като изпратила съобщението си, тя чакала отговор около два часа. Обикновено любимият й отговарял бързо, така че жената се изнервила и потърсила негов колега.

„Оказа се, че днес не работят. В същото съобщение ми казаха, че рядко работят през почивните дни. Рядко!", възмути се героинята на историята.

Жени разкриха кои черти в мъжа ги печелят на мига

Момичето призна, че не разбира как да обясни случилото се. Тя предполага, че приятелят й й изневерява или че си има семейство.

В коментарите потребителите се съгласиха с версията на момичето за предателство.

„Има много мъже, които живеят в две семейства. Какво извинение мислите, че използват, за да скрият двойния си живот? Разбира се, че работа. И това се случва почти всеки път“, каза коментатор с псевдоним adrianaesque./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Beska

Beska 28.11.2023 10:37

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpa), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема----- http://gg.gg/blumag

Кики

Кики 30.11.2023 7:57

Тъпизми!