logo

Мъж се прибра вкъщи, видя какви ги е свършила годеницата му и отмени сватбата

Мъж се прибра вкъщи, видя какви ги е свършила годеницата му и отмени сватбата

Тя е небрежна и безотговорна. Не бих искал да остана с нея, гневи се той

28-годишен мъж отмени предстоящата си сватба заради безотговорното поведение на бъдещата си съпруга, което за малко не струвало живота на любимото му куче, съобщава The Sun.

В Reddit той разказва как оставил верния си четириног другар вкъщи, където годеницата му правела моминско парти с приятели, а самият той отишъл на гости на родителите си. Преди да тръгне обаче, той я помолил преди купонът да започне, да прибере кучето в спалнята.

В 5 часа сутринта пияната му приятелка му позвънила по телефона, за да му съобщи, че с животното нещо не е наред. Притеснен, той я накарал веднага да го заведе на ветеринар. 

Странен ритуал за първата брачна нощ ужаси младоженец

"Когато отидох при нея, тя изглеждаше така, сякаш е плакала с часове и дори не можеше да говори. Беше с две от приятелките си, които обясниха, че кучето е живо, но не е добре", разказва мъжът.

По-късно се оказало, че бъдещата булка не изпълнила заръката му да заведе кучето в спалнята и последното се почерпило обилно с алкохол и шоколад.

Мъжът побеснял, на момента отменил сватбата и казал на годеницата си да си събира нещата и да напусне дома му.

"Тя е небрежна и безотговорна. Не бих искал да остана с нея и може би един ден да видя как детето ни умира в автомобилна катастрофа, защото е писала SMS-и или е забравила да му закопчае колана", обяснява решението си той. 

Бъдеща булка узна най-скандалната тайна на младоженеца и моментално отмени сватбата

Разбирайки за случилото се, близките на половинката му го засипали с гневни съобщения. Дори семейството и приятелите му застанали на страната на момичето - все пак кучето било живо и бурната му реакция не била оправдана.

Потребителите на Reddit, от които мъжът поиска съвет, обаче са категорични, че е постъпил правилно./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

дидо

дидо 21.05.2022 14:25

kойто ги измисля тия малоумни феикове да получава секс единствено от кучето

PaulaFox

PaulaFox 21.05.2022 23:51

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на: https://ja.cat/id398062