logo

Перфектни за брак: Тези 4 зодии са истинска шестица от тотото

Перфектни за брак: Тези 4 зодии са истинска шестица от тотото

Решите ли да кажете заветното "Да" на някоя от тях, ще сте щастливи до края на дните си

Мечтата на всяка жена е да открие мъж, който ще я носи на ръце през целия й живот. Да откриеш такъв човек, способен  на вечна любов обаче не е никак лесно. 

4 зодии ще срещнат любовта през лятото

Именно заради това звездите се намесват в избора ви и ще ви подскажат на кои значи може да заложите напълно спокойно. Ако избраникът ви е един от тях, то сте уцелили истинска шестица от тотото. 

Благодарение на астрологията ще може да разберете предварително какъв е човекът, пленил сърцето ви. 

Някои мъже се хвалят, че перфектно могат да влязат в ролята на съпрузи и наистина дават такъв вид, но нека да видим какво точно мислят звездите по този въпрос.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Рак


Тези хора са много срамежливи. Още от деца общуват трудно с противоположния пол. Те са стеснителни и се притесняват, когато едно отношения не работят. Раците харесват семейството и са перфектни за брак. 

Раците избягват конфликтите по всякакъв възможен начин. Опитват се да не спорят със съпругата си и никога не я обиждат. Раците обичат уюта и ще дадат всичко от себе си, за да внесат тази емоция в семейството си. 

Съпругата му никога няма да бъде на заден план, а той периодично ще си я глези. Това не е мъж, а просто мечта. 

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Дева


Този човек е перфекционист на всички фронтове. Той ще се грижи за любимата си дълго време и ще я оцени по всеки един възможен начин. 

Ако представител на този знак направи предложение за брак, то това означава, че той е готов абсолютно напълно и изцяло да се отдаде на избраницата си.

Мъжът Дева е способен да направи абсолютно всичко за щастието на жена си. Той ще й бъде верен и ще й помага в грижата за семейството. Трудно е да не се влюбиш в такъв мил, нежен и грижовен мъж. 

Телец


Тези от вас, които търсят надежден. практичен и солиден мъж, то определено това е вашият човек. Той не само знае как да прави пари, но и как да ги харчи. Ще дава по-голямата част от приходите за жена си и детето си. 

Семейният живот с Телец е истинска приказка. Той ще бъде надеждна опора във всички житейски ситуации, ще помага в домакинството, ще решава финансовите проблеми и ще помага в отглеждането на децата. 

Този мъж никога няма да предаде любимата си и винаги ще я обича и уважава. Предпочита да прекарва времето със семейството си. Е, това не е ли щастие?

Тези зодии са неподвластни на времето и не знаят що е старост!

Лъв


На пръв поглед този егоцентричен нарцис е способен да обича сама себе си. Това обаче далеч не е така. Ако срещне истинската любов, то тогава съпругата му просто ще се превърне в център на света за много години. 

Лъвовете знаят много добре как да се грижат за една жена и го правят с голям ентусиазъм. 

Той ще се отнася с много уважение към половинката си и ще й отдава нужното внимание. Той е страхотен любовник и, ако си наложи, може да бъде моногамен. 

Оказва се, че вечната любов не е илюзия за романтичните жени. За да стане реалност просто трябва да откриете подходящия мъж. Може да се ориентирате именно по зодиакалния знак. Това все пак не означава да разчитате само и единствено на звездите, а просто да вземете тази информация под внимание./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Георги

Георги 07.07.2020 16:38

Глупости!

Ам сега

Ам сега 07.07.2020 21:25

А аз съм зодия стрелец и ебем и уважавам жени от всички зодии и обичам всички жени и ще се оженя за всяка една която ме поиска така че аз съм идеалният ебач на всички журви

46г

46г 08.07.2020 7:09

Нищо подобно за Дева,пълни егоисти ,саможивляци не са за семеен живот.

Silvia

Silvia 09.07.2020 1:18

Абсолютно съм съгласна с 46 г! Девите са егоисти и не са за семеен живот! Стойте настрана от тази зодия !

Андрей

Андрей 19.11.2020 14:58

Девите са изключително неподходящи за партньори! За представителите на тази зодия са достатъчни плътските удоволствия.

Siniqt ricar - Wien

Siniqt ricar - Wien 20.11.2020 13:53

Вярно е за Лъва. Наистина много обичам да се грижа за жените.